Čempionų taurėje „Machester United“ pergalei prireikė net 26 smūgių baudiniuose

Stipriausi Europos klubai toliau ruošiasi naujam futbolo sezonui. JAV vykstančiame Čempionų taurės draugiškame turnyre buvo sužaistos dar penkerios rungtynės.

 AP nuotr.
 AP nuotr.
 Dvikova tarp „Manchester United“ ir „AC Milan“ komandų.<br> AP nuotr.
 Dvikova tarp „Manchester United“ ir „AC Milan“ komandų.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 26, 2018, 9:22 AM, atnaujinta Jul 26, 2018, 5:25 PM

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį pirmieji susikovė Turino „Juventus“ ir Miuncheno „Bayern“ klubai. Vis dar be Cristiano Ronaldo žaidžiantys Italijos čempionai laimėjo rezultatu 2:0. 32-ąją minutę „Juventus“ į priekį išvedė Andrea Favili. Po aštuonių minučių tas pats žaidėjas rezultatą padvigubino.

Kito rungtynės pralaimėjimą patyrė ir kita Vokietijos komanda Dortmundo „Borussia“, kuri po 11 metrų baudinių serijos turėjo pripažinti Lisabonos „Benfica“ klubo pranašumą.

Čempionų lygos pusfinalio pakartojime ir vėl triumfavo „Liverpool“ ekipa, kuri 2:1 palaužė kitą Anglijos komandą „Manchester City“. Šiose rungtynėse įvarčiai buvo mušami tik po pertraukos. Pergalę „Liverpool“ ekipai jau per pridėtą laiką išplėšė Sadio Mane, kuris sėkmingai realizavo 11 metrų baudinį.

Kitame susitikime Londono  „Tottenham Hotspur“ ekipa sutriuškino „Roma“ futbolininkus ir iškovojo užtikrintą pergalę 4:1.

Aistruoliams labiausiai turėjo patikti paskutinioji dvikova tarp „Manchester United“ ir „AC Milan“ komandų. Pagrindinis rungtynių laikas pasibaigė 1:1.

Pats įdomumas prasidėjo 11 metrų baudinių serijoje, kurioje netrūko įspūdingų smūgių ir fantastiškų vartininkų žaidimo.

Komandos savo santykių neišsiaiškino net po pirmų 22 smūgių, kai savo bandymus atliko visi abiejų komandų žaidėjai, o „Manchester United“ pergalei - 9:8 - prireikė net 26 smūgių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.