Vokietijos futbolo rinktinę paliekantis Mario Gomezas: mano meilė komandai – amžina

Vokietijos „Bundeslygos“ klubo „Stuttgart“ puolėjas 33-ejų metų Mario Gomezas paskelbė, kad traukiasi iš Vokietijos nacionalinės rinktinės. Kiek anksčiau apie karjeros rinktinėje pabaigą pranešė ir Mesutas Ozilas.

 Mario Gomezas atsisveikina su Vokietijos rinktine.<br>AFP/Scanpix nuotr. 
 Mario Gomezas atsisveikina su Vokietijos rinktine.<br>AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 6:47 PM, atnaujinta Aug 5, 2018, 6:51 PM

„Aš ilgai galvojau apie rinktinę ir pagaliau apsisprendžiau“, – parašė M.Gomezas savo feisbuko paskyroje. – Žinoma, kad aš kalbėjausi su Vokietijos rinktinės treneriu (Joachimu Lowu – lrytas.lt past.) apie tai. Aš esu labai dėkingas, kad galėjau atstovauti rinktinei 2016 metų Europos pirmenybėse ir 2018 metų pasaulio čempionate, nors komanda greitai pasitraukė iš turnyro. Man visada buvo lengva rinktinėje, joje aš sutikau daug puikių žmonių, prie kurių prisirišau. Tačiau atėjo laikas užleisti vietą jauniems ir talentingiems žaidėjams, su kurių pagalba Vokietija pasieks geresnių rezultatų.

Aš visada palaikysiu rinktinę, kaip ir visi vokiečiai. Mano meilė šiai komandai yra amžina. Bet atėjo laikas užleisti vietą tiems, kurie svajoja užkariauti futbolo pasaulį. Linkiu rinktinei ir jos treneriams viso geriausio! Žiūrėsiu tarptautines rungtynes ir išgyvensiu dėl komandos sėkmės. Esu tikras, kad greitai Vokietijos rinktinė vėl privers savo aistruolius ja didžiuotis.“

M.Gomezas Vokietijos rinktinei atstovavo 2007–2018 metais, sužaidė 78 rungtynes ir pelnė 31 įvartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.