Latvijos futbolo ekipa šaukia visa gerkle: pavogė jų žaidėją

Latvijos „Ventspils“ futbolo komanda oficialiai pranešė, kad ekipą paliko nuo 2017-ųjų jai atstovaujantis Nigerijos žaidėjas Adeleke Akinola Akinyemi ir jį reikėtų laikyti pagrobtu.

Adeleke Akinola Akinyemi <br> fcventspils
Adeleke Akinola Akinyemi <br> fcventspils
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-09 16:43

Pranešime teigiama, kad futbolininkas pats ar kitų pagalbą paliko ne tik ekipą, bet ir miestą ir jokių žinių apie jo būvimą klubas neturi.

„Turint galvoje, kad pastarąsias dešimt dienų tokie piliečiai kaip Adigunas Adebayo jaunesnysis, Zivas Sternbergas ar kiti siuntinėja į komandą begalę žinučių, galime teigti, kad būtent ši organizuota grupė stovi už šio nusikaltimo. Į mūsų reikalavimą sugrąžinti žaidėją, kad jis atliktų savo kontrakte numatytas pareigas, pastarieji šantažuoja „Ventspils“. Pavyzdžiui, tie piliečiai reikalauja sutikti su neįmanomomis sąlygomis, sutarties galiojimo laiko pakeitimu ir perėjimo mokesčiu, teigdami, kad kitu atveju futbolininkas nebus sugrąžintas į Latvijos klubą“, – rašoma „Ventspils“ pareiškime.

Kalbama, kad nuo 2017-ųjų su Ventspilio miesto ekipa ketverių metų sutartį sudaręs 19-metis Adeleke Akinola Akinyemi jau domina kitus turtingesnius futbolo klubus, todėl, anot komandos, įvyko „žaidėjo vagystė“.

„Mes priversti kreiptis į teisėsaugą, kad būtų iškelta baudžiamoji byla ir nubausti kaltininkai. Pasirengę pateikti visą reikiamą informaciją apie šantažą, susirašinėjimą su galimais nusikaltėliais, žaidėjo vagystę. Taip pat mes pranešame visai UEFA ir FIFA bendruomenei, kad mums priklauso 100 procentų teisių į šį Nigerijos futbolininką. Vadinasi, visi bandymai su derėtis dėl perėjimo su kitomis struktūromis ar piliečiais yra nelegalūs ir teisiškai niekiniai“, – konstatuoja „Ventspils“ klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.