Po neregėtai žiauraus išpuolio prieš teisėją – nerimastingas klubo laukimas

Po ketvirtadienio vakarą Europos lygos atrankos rungtynėse užfiksuoto išpuolio prieš teisėją Graco „Strurm“ klubui gresia diskvalifikacija.

 Mače tarp „Sturm“ ir Larnakos AEK šoninės linijos teisėjas Frederikas Klyveris nukentėjo nuo sirgaliaus mesto pilno plastikinio bokalo.<br> Stop kadras.
 Mače tarp „Sturm“ ir Larnakos AEK šoninės linijos teisėjas Frederikas Klyveris nukentėjo nuo sirgaliaus mesto pilno plastikinio bokalo.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2018, 6:37 PM

Mače tarp „Sturm“ ir Larnakos AEK šoninės linijos teisėjas Frederikas Klyveris nukentėjo nuo sirgaliaus mesto pilno plastikinio bokalo.

Kadangi šis skriejo iš aukštai, teisėjas gavo stiprų smūgį į galvą, parkrito ant vejos ir susiėmė už kraujuojančios žaizdos.

Rungtynės buvo sustabdytos, o F.Klyveriui sutvarstyta galva. Po beveik valandos mačas pratęstas, tačiau sužalotą arbitrą pakeitė kolega.

Prasižengęs sirgalius buvo sulaikytas, policija pradėjo tyrimą. Jam jau uždrausta lankytis stadione.

Kol kas neaišku, kokį sprendimą dėl incidento priims UEFA, bet užsienio žiniasklaida spėlioja, jog bausmė saugumo neužtikrinusiam klubui gali būti itin griežta. Galbūt netgi išmetimas iš Europos lygos kovų.

Rungtynes AEK klubas laimėjo 2:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.