„Celtic“ žaidimu nusivylę škotai: „Sūduva“ – vidutinė komanda. Tai ir blogiausia“

„Mažytis, jaukus 6500 vietų stadionas tarsi privertė šiek tiek atsipalaiduoti įr pamiršti Europos turnyro svarbą. 

 Škotai nusivylė savo komandos pasirodymu, tačiau neabejoja, kad jų komanda pateks į Europos lygą.<br> Lrytas.lt montažas
 Škotai nusivylė savo komandos pasirodymu, tačiau neabejoja, kad jų komanda pateks į Europos lygą.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-24 09:39, atnaujinta 2018-08-24 14:32

Glazgo „Celtic“ komanda žengė žingsnį arčiau Europos lygos, tačiau gynyba kelia labai daug dvejonių“, – tokiomis ir panašiomis mintimis dalijosi škotų žiniasklaida, po netikėtų lygiųjų Marijampolėje tarp „Celtic“ ir „Sūduvos“ ekipų.

Nors lygiosios ir nėra toks blogas rezultatas žinant, kad dar laukia atsakomosios rungtynės namuose, vis tik škotams tai įvarė šiek tiek baimės. Šis rezultatas prieš tokią komandą yra labai blogas.

„Antrojo kėlinio švilpukas paliko Glazgo ekipą su pranašumu, tačiau ir su nusivylimu, kad nepavyko grįžti su bent įvarčio pranašumu“, – išvadų ieškojo „Stv“ naujienų portalas.

„Skurdus šou. „Celtic“ Lietuvoje teko nusivilti“, – tiesiai šviesiai jau antraštėje nuviliančiu komandos pasirodymu nesidžiaugė „The Scottish Sun“.

Škotai drąsiai pabrėžė, kad Marijampolės komanda nėra galiūnė, o tik vidutinė komanda, tačiau toks faktas ir neramina.

„Labai mažai tikėtina, kad kitą savaitę „Celtic“ iškris iš šio turnyro. „Sūduva“ yra vidutinė komanda. Tačiau tai ir blogiausia“, – rašė „The Scottish Sun“.

Kitos savaitė sėkme neabejojo, tačiau žaidimo išgąsdintas nesidžiaugė ir „Eveningtimes“ naujienų portalas.

„Rezultatas nebuvo puikus, kaip ir visas pasirodymas, kuris slankiojo pažeme. Tačiau Škotijos čempionai turėtų žengti toliau.“

Buvo pabrėžiama, kad jeigu sunkiai sekėsi su tokia komanda kaip „Sūduva“, apie žaidimą prieš galingus Europos grandus net kalbėti neverta.

„Marijampolės komanda nėra ta, kuri kiek tik galima pasinaudotų varžovų silpnybėmis. Verta pabrėžti, kad su kitais taip nebus“, – rašė „Eveningtimes“. 

Vis tik, net ir po lygiųjų škotai neabejoja savo komandos sėkme. Akivaizdu, kad jiems nepatekimas į Europinį turnyrą taptų tikrų tikriausia tragedija, tačiau apie tai jie nė trupučio nenori pagalvoti.

Tuo labiau, kad kelią į Europos lygą jiems gali užverti kukli komanda iš Lietuvos.

Visai kitoks požiūris „Sūduvos“ stovykloje. Vien lygiosios su „Celtic“ klubu buvo istorinės, o jeigu įvyktų stebuklas ir Glazge Lietuvos futbolo karaliai pasiektų jiems palankų rezultatą, visi Lietuvos sporto gerbėjai neabejotinai eitų iš proto.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos po savaitės, ketvirtadienio vakarą, aistringų sirgalių palaikomo „Celtic“ namų stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.