Linksmas akibrokštas: futbolininkas pavogė raštelį, kurį varžovų žaidėjui parašė treneris

Europos lygos lemiamose ketvirtojo atrankos turo rungtynėse sulaukta gan netikėto įvykio – vienos komandos žaidėjas kitos ekipos futbolininkui neleido sužinoti, ką jam nurodė treneris. Juokingas įvykis buvo užfiksuotas akistatoje tarp Bukarešto „Steaua“ ir Vienos „Rapid“ klubų.

 Žaidėjui perduotą raštelį pavogė varžovų ekipos futbolininkas<br> twitter.com 
 Žaidėjui perduotą raštelį pavogė varžovų ekipos futbolininkas<br> twitter.com 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 1:13 PM

Baigiantis dvikovai „Rapid“ žaidėjas perdavė komandos kapitonui Stefanui Swabui raštelį, kurį buvo parašęs ekipos treneris.

Tačiau kapitonas taip ir neperskaitė, ko iš jo norėjo klubo strategas. Prie S.Swabo stovėjęs „Steaua“ žaidėjas Raulis Lucescu tiesiog iš rankų išplėšė raštelį, jį sulamdė ir numetė ant vejos.

Taip ir nežinia, kuo baigėsi incidentas tarp „vagiliavusio“ rumuno ir austro, nes transliacijų režisierius išjungė juos rodžiusią kamerą ir visą dėmesį sutelkė įvykiams aikštėje.

„Rapid“ ekipa išvykoje pralaimėjo „Steaua“ 1:2, tačiau savo aikštėje austrai varžovus įveikė 3:1, todėl ir pateko į Europos lygos pagrindinį turnyrą.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.