Pasirodė „Man United“ trenerį Jose Mourinho pašiepiantis palyginimas

Atlikėjui Eminemui išleidus naująjį savo albumą „Kamikaze“, ta proga sporto naujienų portalas „Bleacher Report“ nutarė pasišaipyti iš Anglijos „Manchester United“ futbolo klubo vyriausiojo trenerio Jose Mourinho.

Jose Mourinho pašiepianti publikacija. <br> Twitter nuotr.
Jose Mourinho pašiepianti publikacija. <br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2018, 12:44 PM, atnaujinta Sep 1, 2018, 5:45 PM

„Bleacher Report“ publikavo Portugalijos futbolo specialisto tariamojo muzikos albumo nuotrauką. Albumo viršelyje pavaizduotas autobusas su „Manchester United“ klubo logotipu. Už transporto priemonės vairo – pats J.Mourinho.

Šio viršelio stilistika vizualiai kiek panaši į repo daininko Eminemo tikrąjį albumą.

J.Mourinho „kūrinių“ sąraše yra: „Special One“ („Ypatingasis“), „Respect“ („Pagarba“), „3rd Season Syndrome“ („3-iojo sezono sindromas“), „Sacked in the morning“ („Atleistas iš darbo rytą“) ir kitos portugalo „dainos“.

„Respect“ – tai yra rekacija į J.Mourinho elgesį praėjusią savaitę per spaudos konferenciją, kurioje „United“ strategas po pralaimėjo namuose Londono komandai „Tottenham“ net 0:3, kreipdamasis į žiniasklaidos atstovus reikalavo sau didesnės pagarbos.

Anglijos „Premier“ lygos čempionate „Manchester United“ po trijų turų su 3 taškais užima tik 13-ąją vietą (1 pergalė, 2 pralaimėjimai, įvarčių santykis – 4:7).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.