Lionelis Messi išklojo nuomonę apie Cristiano Ronaldo sprendimą

Lionelio Messi ir Cristiano Ronaldo varžytuvės bei klausimas, kuris iš jų bus geresnis vyravo jau kurį laiką ir niekas negalvojo, kad tai gali taip greitai pasibaigti.

 C.Ronaldo išvykimas nustebino L.Messi.<br> Lrytas.lt montažas
 C.Ronaldo išvykimas nustebino L.Messi.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2018, 5:20 PM, atnaujinta Sep 4, 2018, 5:24 PM

Dabar, šių dviejų futbolininkų varžytuvės sumenko iki visiško minimumo, mat vasaros viduryje C.Ronaldo, visų netikėtumui, nusprendė iš Ispanijos, Madrido „Real“ klubo keltis žaisti į Italiją.

33-ejų portugalas tapo Turino „Juventus“ komandos nariu, todėl Ispanijoje futbolo sirgaliams teks susirasti naują, pagrindinį „Barcelona“ klube žaidžiančio L.Messi konkurentą.

Pats 31-erių argentinietis pirmą kartą Ispanijos žiniasklaidai išdėstė savo nuomonę apie tai, ką mano dėl C.Ronaldo sprendimo.

„Madrido „Real“ yra viena geriausių komandų pasaulyje, kuri turi puikią sudėtį. Tačiau Ronaldo išėjimas į Italiją yra puikus įrodymas, kad nėra jie tokie geri. O „Juventus“ šansai laimėti Čempionų lygą kyla“, – kalbėdamas Katalonijos radijui teigė jis.

L.Messi taip pat pasisakė, kaip reagavo sužinojęs šią naujieną.

„Mane tai nustebino. Niekada negalvojau, kad jis galėtų žaisti Turine. Buvo daug komandų, kurios jo norėjo. Mane tai labai nustebino, tačiau Ronaldo nuėjo į gerą klubą“, – teigė jis.

L.Messi kalbėdamas taip pat užsiminė, kad pagrindinis tikslas naujajame sezone yra iškovoti UEFA Čempionų lygos titulą, kadangi pastarąjį kartą jo atstovaujamam klubui tai padaryti pavyko tik 2015-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.