„Gintra-Universitetas“ nepadoriu rezultatu sutriuškino Gargždų komandą

Pyktį po nesėkmės pirmose UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio rungtynėse iš Lietuvos čempionių sugerti teko Gargždų „Bangos“ futbolininkėms.

 Šiaulietės nepasigailėjo Gargždų komandos.<br> fkgintra.lt nuotr.
 Šiaulietės nepasigailėjo Gargždų komandos.<br> fkgintra.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-16 16:39

Lietuvos moterų futbolo A lygos trečio rato rungtynėse Šiaulių „Gintra-Universitetas“ namuose net 13:0 (9:0) sutriuškino Gargždų „Bangos“ vienuolikę.

Įvarčiai: „Gintra-Universitetas“: A.Filenko – 4, M.Crosson – 3, I.Freitas – 2, L.Rogačiova, A.Alekperova, L.W.Smeda ir V.Neverdauskaitė po 1.

Šiaulietės A lygoje ir toliau išlieka vienvaldės turnyrinės lentelės lyderės. Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės yra iškovojusios visas dešimt pergalių ir savo kraityje turi 30 taškų bei yra arti to, kad užsitikrintų jau 17 -ajį Lietuvos čempionių titulą, kuris būtų iškovotas jau 13 -ąjį kartą iš eilės.

„Gintra-Universitetas“ toliau intensyviai rengiasi atsakomosioms UEFA Čempionių lygos šešioliktfinalio rungtynėms Prahoje, kurios vyks rugsėjo 27 -ąją.

Komanda šį trečiadienį Šiaulių miesto savivaldybės stadione žais kontrolines rungtynes su Kazachstano čempione Šymkento „BIIK-Kazygurt“, kuri pirmajame UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio ture pateikė didžiausią sensaciją namuose 3:1 įveikdama Barselonos „FC Barcelona“ futbolininkes.

Į šias kontrolines rungtynes visus žiūrovus kviečiame atvykti rugsėjo 19 -ąją, trečiadienį 18 val. Įėjimas nemokamas, o palaikymas – būtinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth