C. Ronaldo sulaukė rimtų nemalonumų – kaltinamas išprievartavimu

Futbolo žvaigždė, 33-ejų portugalas Cristiano Ronaldo atsidūrė dėmesio centre. Tik šį kartą toli gražu ne iš teigiamos pusės.

 C.Ronaldo kaltinamas išprievartavimu.<br> AP nuotr.
 C.Ronaldo kaltinamas išprievartavimu.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 6:42 PM, atnaujinta Sep 28, 2018, 7:08 PM

Vokietijos laikraštis „Spiegel“ rašo, kad Las Vegase gyvenanti 34-erių moteris Kathryn Mayorga tvirtina, jog buvo futbolininko išprievartauta viename Las Vegaso viešbučių.

Anot moters tai įvyko 2009-ųjų birželio 12-ąją. Futbolininkas tuomet atostogavo su savo pusbroliais.

Amerikietė teigia, kad devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C. Ronaldo jai už nekalbėjimą sumokėjo net 375 tūkst. JAV dolerių. 

Tačiau praėjus beveik dešimčiai metų, ji nusprendė, kad susitarimą metas nutraukti. Moteris pasakojo, kad po įvykio ją ilgą laiką kamavo depresijos priepuoliai.

„Spiegel“ leidiniui ji atviravo, kad buvo prievartaujama analiniu būdu. Kaip teigė pati K.Mayorga, ji prašė liautis priekabiauti, tačiau futbolininkas buvo neperkalbamas.

„Spiegel“ leidinyje skelbiama, kad pats C. Ronaldo neneigia turėjęs santykių su jam kaltinimus metusia moterimi, tačiau teigia, kad amerikietė su juo mylėjosi abipusiu susitarimu.

Taip pat rašoma, kad kitą dieną po incidento moteris apie tai kalbėjo su policija, bet viskam kelią užkiro stipri C.Ronaldo advokatų pagalba ir ji tiesiog turėjo priimti siūlomus pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.