„Žalgirio“ kapitonas pelnė įvartį, kuris primena legendinį D. Bergkampo benefisą

FK „Žalgirio“ kapitonas Tomašas Šimkovičius pergalingai pasibaigusiame „SHARP LFF taurės“ turnyro finale pasižymėjo efektingu epizodu, kuris primena ikoninį Denniso Bergkampo įvartį.

 Tomašas Šimkovičius LFF taurės finale pelnė gražų įvartį.<br> fkzalgiris.lt nuotr.
 Tomašas Šimkovičius LFF taurės finale pelnė gražų įvartį.<br> fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2018, 10:02 AM

4-ąją minutę po Sauliaus Mikoliūno perdavimo iš kairiojo krašto į baudos aikštelę T.Šimkovičius atliko gražią verpstę ir krisdamas taikliu smūgiu išvedė savo komandą į priekį.

Akylesni futbolo sirgaliai iš karto atkreipė dėmesį, jog žalgiriečio įvartis yra gana panašus į ikonišką buvusio Nyderlandų rinktinės puolėjo D.Bergkampo benefisą 2002 metais vykusioje Anglijos „Premier“ lygos akistatoje su „Newcastle United“.

Tuometinis Londono „Arsenal“ ekipos futbolininkas buvo vienas ryškiausių Anglijos čempionato žaidėjų, kuriam su „kanonieriais“ 2001–2002 metų sezone pavyko laimėti „Premier“ lygą.

„Pirmasis lietimas buvo geras, norėjau padaryti būtent tai. Po to gerai nepataikiau į kamuolį, bet tai buvo įvartis. Pirmas įvartis šiose rungtynėse buvo labai svarbus, todėl esu labai laimingas“, – įspūdžiais po rungtynių su Kauno „Stumbru“ dalinosi T.Šimkovičius.

„Žalgiris“ taurės finale nugalėjo rezultatu 3:0, tačiau džiaugtis trofėjumi laiko daug nėra. Jau spalio 4-ąją dieną LFF stadione žalgiriečiai Lietuvos futbolo A lygos 27-ojo turo rungtynėse susigrums su „Trakais“. Mačo pradžia – 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.