„Manchester United“ klubo valdyba išreiškė paramą treneriui Jose Mourinho

Anglijos klubo „Manchester United“ vyriausiasis treneris Jose Mourinho sulaukė klubo valdybos narių paramos. Šeštadienį „United“ šalies „Premier“ lygos čempionato rungtynes savo aikštėje „Old Trafford“ stadione žais su „Newcastle“ komanda.

Treneriui Jose Mourinho paramą išreikškė „Manchester United“ klubo valdyba.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Treneriui Jose Mourinho paramą išreikškė „Manchester United“ klubo valdyba.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2018, 3:30 PM, atnaujinta Oct 7, 2018, 10:30 AM

„Raudonieji velniai“ gali likti be pergalės penktąjį kartą iš eilės, o taip nuo 1998 metų nutiko tik vieną sykį. Pastarojo meto nesėkmės išprovokavo gandus, kad J.Mourinho gali netekti darbo. Todėl labai svarbi yra „United“ šeštadienio dvikova su „Newcastle“ ir pergalė joje.

Praėjusio savaitgalio „United“ pralaimėjimas 1:3 Londone vietos „West Ham“ futbolininkams, reiškia Mančesterio klubo blogiausią Anglijos pirmenybių sezono pradžią per paskutiniuosius 29-erius metus. „United“ su 10 taškų užima tik 10-ąją vietą.

Šalia problemų aikštėje, kyla rūpesčių ir Mančesterio ekipos vidaus gyvenime – treneris J.Mourinho konfiktuoja su žaidėju Pauliu Pogba.

Po mačo su „Newcastle“ spalio 6-ąją dieną, „United“ toliau laukia labai rimti varžovai – Londono „Chelsea“ Anglijos „Premier“ lygoje, dukart – Turino „Juventus“ UEFA Čempionų lygos turnyre ir – derbis su „Manchester City“ futbolininkais šalies pirmenybėse.

Tuo metu leidinys „The Mirror“ rašo, kad J.Mourinho likimas jau nuspręstas ir rungtynės su „Newcastle“ ekipa tam jau neturės jokios reikšmės. Portugalas jau gali krautis lagaminus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.