Mažojo futbolo sezono užsklanda nuleista apdovanojimų ceremonijoje

MFL (Mažojo futbolo lyga) surengė apdovanojimų ceremoniją Vilniuje, sporto bare „Stars and Legends“. Apdovanojimų ceremonijoje buvo apdovanotos ne tik abiejų divizionų prizininkės, bet ir įteikti asmeniniai apdovanojimai.

 Paulius Grybauskas pateko į B diviziono rinktinę.<br> MFL nuotr.
 Paulius Grybauskas pateko į B diviziono rinktinę.<br> MFL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2018, 10:08 PM, atnaujinta Oct 29, 2018, 10:19 AM

Apdovanojimų ceremonijoje pagerbtos buvo ir tos komandos, kurios MFL lygoje jau pelnė daugiau nei 500 įvarčių ar sužaidė daugiau nei 100 rungtynių.

Atskirai pagerbtas buvo ir „El Dorado“ narys Darius Pupliauskas, kuris tapo paskutiniu žaidėju, pelniusiu bent jau 100 įvarčių MFL pirmenybėse. Taip jau sutapo, kad šeštadienį D.Pupliauskas šventė savo gimtadienį, todėl visi sporto bare susirinkę futbolo entuziastai dar sudainavo „Ilgiausių metų“.

Išskirtinės dovanos sulaukė ir A diviziono ketvirtoje vietoje likęs VFM klubas, kuriam MFL lyga dėkojo už originaliausią komunikaciją „Facebook“ tinkle.

Apdovanojimai prasidėjo nuo B diviziono, o pirmasis į sceną lipo „Rotalio“ puolėjas Paulius Sakalis, atsiėmęs rezultatyviausio B diviziono žaidėjo titulą. Šiais metais jis B divizione įmušė net 36 įvarčius ir padėjo „Rotaliui“ užimti antrąją vietą.

Kitas ant scenos lipo „Ryto“ puolėjas Valdemaras Šaveika. Jis šiame sezone pelnė 25 įvarčius ir tapo rezultatyviausiu A diviziono žaidėju.

Po šio apdovanojimo sekė B diviziono simbolinės komandos pristatymas. Į ją pateko P.Sakalis, o prie jo prisijungė jo komandos nariai – vartininkas Paulius Grybauskas ir gynėjas Žygimantas Okulevičius. Simboliniame septintuke buvo ir visas būrys B diviziono čempiono „Polivektrio“ žaidėjų – Vitalijus Verbovičius, Ruslanas Tamilinas ir Valentinas Baranovskis. Tarp „Rotalio“ ir „Polivektrio“ žaidėjų pateko ir vienas „MSC-Hilltown“ ekipos narys Juozas Pečiukaitis. Šios simbolinės komandos kapitonu buvo išrinktas ir tuo pačiu geriausio B diviziono žaidėjo titulą gavo V. Baranovskis, kadaise žaidęs Marijampolės „Sūduvos“ gretose.

Kaip ir B divizione, taip ir A divizione buvo išrinkta simbolinė sezono komanda, o joje daugiausiai savo atstovų turėjo čempione tapusi „El Dorado“ komanda – tai gynėjai Deivydas Piliukaitis ir Marius Budvytis bei saugas Edvinas Mučinis. Rezultatyviausias sezono puolėjas V.Šaveika gavo vietą ir simbolinėje A diviziono komandoje. Į ją taip pat pateko du „Eagle Team-Žibinto“ komandos nariai – vartininkas Jaroslavas Jodko ir saugas Marius Linkevičius. Simbolinės A diviziono komandos sudėtį baigė VFM ekipos lyderis Arvydas Veikutis.

Paskutiniai du minėti futbolininkai negalėjo dalyvauti apdovanojimų ceremonijoje, tačiau naujųjų technologijų ir draugų pagalba jie šią ceremoniją stebėjo ir patys dalyvavo būdami telefono ekranuose. Tuo metu „El Dorado“ lyderis E.Mučinis buvo išrinktas šios septyniukės kapitonu ir geriausiu A diviziono žaidėju.

Kiek vėliau buvo apdovanotos tiek B, tiek A diviziono prizininkės. B diviziono trečiosios vietos medaliai ir trofėjus buvo įteikti „Mėgėjų sporto centro“ kolektyvui. Sidabro medalius atsiėmė „Rotalis“, o taurę į viršų kėlė ir aukso medaliais džiaugėsi „Polivektrio“ kolektyvas, kuris šiais metais laimėjo visas 22 žaistas rungtynes ir pagerino MFL rekordą.

A divizione bronza džiaugėsi šiais metais klubo dešimtmetį švenčiantis „Rytas“, sidabro medalius ant savo kaklų kabinosi „Eagle Team-Žibinto“ žaidėjai, o auksą po metų pertraukos susigrąžino „El Dorado“ klubas, kuris šiais metais tapo stipriausia Baltijos mažojo futbolo komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.