Airijos ugniagesiai užsidegus drabužiams pataria naudoti „Neymaro metodą“

Airijos ugniagesiai rekomendavo žmonėms „elgtis kaip #Neymaras (Neimaras)“, jeigu jų Helovino kostiumas užsiliepsnotų, ir paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Brazilijos futbolo rinktinės puolėjas matomas besiraičiojantis aikštėje. 

 Neymaro voliojimasis ant žolės buvo pastebėtas net ugniagesių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Neymaro voliojimasis ant žolės buvo pastebėtas net ugniagesių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2018, 11:17 PM, atnaujinta Oct 31, 2018, 11:18 PM

Dublino ugniagesių brigada, per savo „Twitter“ paskyrą skelbiant įvairių perspėjimų per šventes atsargiai elgtis su ugnimi, šįkart pasirinko animuotą paveikslėlį su Neymaru, kad vaizdžiau perteiktų savo žinią. 

„SUSTOKIT, KRISKIT ir RAIČIOKITES. Jeigu nutiktų taip, kad jūsų kostiumas arba drabužiai užsidegė, elkitės kaip #Neymaras. Jeigu bėgsite – tik įpūsite liepsnas ir padėsit ugniai išplisti. SUSTOJĘ, PARKRITĘ ir RAIČIODAMIESI liepsnas nuslopinsite.“ 

Neymaras, žaidžiantis Paryžiaus klube „Saint-German“, laikomas vienu geriausių pasaulio futbolininkų, bet taip pat yra prieštaringai pagarsėjęs dėl teatrališko elgesio ištikus tikrai ar menamai traumai. 

Per Rusijoje vykusį Pasaulio čempionatą jis sulaukė patyčių dėl savo vaidybos aikštėje, kai Brazilija iškrito ketvirfinalio etape. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.