Šeštadienį D. Česnauskis oficialiai baigs futbolininko karjerą

64 rungtynes Lietuvos nacionalinėje rinktinėje sužaidęs, Rusijos čempionu tapęs, dukart Lietuvos ir kartą Škotijos taures laimėjęs, o pastarąjį penkmetį „Trakams“ atidavęs Deividas Česnauskis šeštadienį (lapkričio 3-iąją dieną) po A lygos rungtynių „Trakai“ – „Kauno Žalgiris“ oficialiai baigs beveik du dešimtmečius trukusią profesionalo karjerą.

Deividas Česnauskis oficialiai baigia futbolininko karjerą.<br> fkt.lt nuotr.
Deividas Česnauskis oficialiai baigia futbolininko karjerą.<br> fkt.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2018, 3:21 PM, atnaujinta Nov 1, 2018, 3:22 PM

„Aš tam ilgai ruošiausi, todėl kol kas jaučiuosi pakankamai ramiai. Kita vertus, pagal save žinau, kad po paskutinio švilpuko emocijos sukils“, – sakė D.Česnaukis, į kurio paskutines rungtynes žadėjo atvykti ne vienas buvęs treneris ir ne vienas buvęs bendražygis.

Nors šiomis rungtynėmis „Trakų“ sezonas nesibaigia, tačiau paskutinės dvejos bus žaidžiamos Kaune ir Klaipėdoje, į kurias legendinis futbolininkas nevyks.

„Užtenka paminėti, kad ir šios rungtynės labai svarbios. Turbūt, nedaug kas įsivaizdavo, kad penktajame rate su „Kauno Žalgiriu“ varžysimės dėl ketvirtosios vietos ir, tuo pačiu, kelialapio į UEFA Europos lygą. Be abejo, kad karjerą noriu baigti pergalingai. Tikiu, kad komandos bičiuliai padės man to pasiekti“, – sakė DČ7.

Legendinis futbolininkas pagal sužaistas rungtynes vilkint „Trakų“ marškinėlius yra antrojoje vietoje po Justino Januševskio. Per 2018 metų sezoną A lygoje jis sužaidė 12 rungtynių ir įmušė 2 įvarčius. Dar vieną pelnė ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro akistatoje prieš Vilniaus „Panerį“.

„Nėra kalbų, kad tai žmogus, kuris įeis į „Trakų“ istoriją. Jei būtumėme krepšinio klubas, galiu patikinti, kad jo marškinėliai kabėtų arenos palubėse. Tiek dėl jo sugebėjimų aikštėje, tiek dėl žmogiškųjų savybių, tiek dėl penkerių metų klube“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Rungtynės tarp „Trakų“ ir „Kauno Žalgirio“ bus žaidžiamos šeštadienį 13.00 valandą LFF stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.