Skandalo besikratantis C. Ronaldo atsivėrė: papasakojo, kodėl paliko „Real“ klubą

Cristiano Ronaldo šiuo metu išgyvena nelengvą gyvenimo etapą. Į Turino „Juventus“ komandą persikėlęs 33-ejų portugalas turi galvoti ne tik apie žaidimą.

 C.Ronaldo papasakojo, kodėl paliko Madridą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo papasakojo, kodėl paliko Madridą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo papasakojo, kodėl paliko Madridą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo papasakojo, kodėl paliko Madridą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo papasakojo, kodėl paliko Madridą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo papasakojo, kodėl paliko Madridą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo puikiai sutarė su Z.Zidane'u.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo puikiai sutarė su Z.Zidane'u.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 4, 2018, 10:05 AM, atnaujinta Nov 4, 2018, 10:50 AM

Italijoje jam pritapti sekasi gerai, tačiau futbolininką neseniai ėmė persekioti išprievartavimo skandalas, kai prakalbo 34-erių amerikietė Kathryn Mayorga.

Ji tvirtino, kad portugalas C.Ronaldo prieš dešimtmetį ją išprievartavo viename Las Vegaso viešbučių. 

Tada futbolininkas nusipirko amerikietės tylą, todėl ji tylėjo bet dabar ši istorija narstoma vėl.

Futbolo žvaigždė apie skandalą, permainas karjeroje bei ateitį papasakojo savaitiniam prancūzų futbolo žurnalui „France football“.

„Žinoma, kad ši istorija daro įtaką mano gyvenimui. Aš turiu draugę, keturis vaikus, mamą, seserį, brolį, kurie yra man labai artimi. Aš žinau, kas esu ir ką esu padaręs. Mano šeimos nariai šokiruoti ir pikti. Tiesa vis tiek pasieks dienos šviesą“, – apie gyvenimą pastaruoju metu pasakojo Turino „Juventus“ žaidėjas.

Kalbėdamas su prancūzų žurnalistais, jis papasakojo ir apie situaciją, kuri buvo Madride prieš pat jam paliekant „Real“ klubą. Futbolininkas nemažai kalbėjo apie karališko klubo prezidentą Florentino Perezą.

„Jaučiau, kad klube, o ypač kalbant apie prezidento pusę, jau nebesu toks reikalingas. Nesu toks, koks buvau tik atvykęs. 

Pirmus ketverius ar penkerius metus jaučiausi tikru Cristiano Ronaldo. Bet vėliau prezidento akys rodė, kad jis į viską žiūri kitaip. Žiūri taip, kad aš jau nesu nepakeičiamas“, – pasakojo jis.

C.Ronaldo teigimu, būtent požiūris, kuris buvo aiškiai matomas komandoje ir stumtelėjo jį ties permainomis.

„Žiūrėdavau naujienas, kur sakydavo, kad aš pats paprašiau palikti Madridą. Galbūt tai ir yra truputis tiesos, bet esmė ta, jog mačiau, kad prezidentas jau nežiūri teigiamai į mano pusę. 

Todėl nusprendžiau savo karjerą pasukti kažkur kitur. Pažiūrėti, ką gali kiti klubai pasiūlyti. Žingsnis po žingsnio taip ir nutiko. 

Esu tas, kuris nemėgsta būti komforto zonoje. Mėgstu adrenaliną ir iššūkius. Mėgstu nusistatyti naujus iššūkius ir stumtis į priekį. „Real“ prezidentas į mane težiūrėjo tik kaip į tą, kuris susijęs su juo verslo reikalais. Žinau tai“, – atviravo portugalas.

Paklaustas, ar permainas galėjo bent kiek lemti trenerio Zinedine'o Zidane'o pasitraukimas iš „Real“ komandos, C.Ronaldo turėjo trumpą ir aiškų atsakymą.

„Mėgstu Z.Zidane'ą tiek kaip trenerį, tiek kaip žmogų. Mano išėjimas iš klubo tikrai nebuvo susijęs su jo atsitraukimu. 

Tai buvo tik dalelė, kuri parodo visą situaciją klube apie kurią kalbėjau. Tai manęs nepastūmėjo palikti, bet tuo pačiu ir nepaskatino likti“, – tvirtino „Juventus“ komandos narys. 

Daugybę titulų savo karjeroje turintis, iš kurių net penki FIFA „Auksinio kamuolio“ apdovanojimai, Portugalijos rinktinės žaidėjas apie karjeros pabaigą dar negalvoja.

„Amžius tik galvoje. Jis tik leidžia man toliau išlikti viršuje. Žinau, kad vieną dieną tai pasibaigs. Po penkerių ar šešerių metų. Bet dabar aš motyvuotas, gyvenu dabartimi“, – atviravo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.