Futbolo žvaigždė Ronaldinho tapo varguoliu – apstulbino jo banko sąskaita

Jeigu buvai garsus futbolininkas, tai nereiškia, kad dabar būsi turtuolis. Tuo galima įsitikinti pažvelgus 38-erių futbolininką iš Brazilijos Ronaldinho.

 Ronaldinho savo sąskaitoje nebeturi pinigų.<br> Lrytas.lt montažas
 Ronaldinho savo sąskaitoje nebeturi pinigų.<br> Lrytas.lt montažas
 Ronaldinho savo sąskaitoje nebeturi pinigų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ronaldinho savo sąskaitoje nebeturi pinigų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 10:00 AM, atnaujinta Nov 7, 2018, 10:24 AM

„Barcelona“ klubo legenda, kuris taip pat vilkėjo tokių klubų kaip „Paris Saint-Germain“ ar „AC Milan“ marškinėlius, neturi pinigų. Arba bent jau laiko juos gerai užslėpęs.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad brazilo sąskaitoje yra vos šeši eurai. Tokią sumą Ronaldinho sąskaitoje rado teismas, kuris nagrinėjo dviejų milijonų sportininko nesumokėtą baudą. Todėl, kad yra nemokus, iš sportininko buvo paimtas jo pasas.

Milijoninė bauda buvo skirta už nelegalias Ronaldinho ir jo brolio Roberto de Assiso statybas saugomoje gamtos teritorijoje.

Vis gi, pažvelgus į Ronaldinho socialinių tinklų paskyras, nepanašu, kad jis neturėtų pinigų. Ten jis dalijasi akimirkomis, kurios sudaro įspūdį, jof sportininkas mėgaujasi geru gyvenimu.

Rugsėjį futbolininkui teko dalyvauti FIFA apdovanojimuose Londone, vėliau jis buvo ir Kinijoje, kur dalyvavo dar viename renginyje.

Ronaldinho dėmesio centre buvo ir Rusijoje vykusiame pasaulio futbolo čempionate. Ten jis prieš finalą linksminosi viename pasirodymų mušdamas būgną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.