Vilniaus „Žalgiris“ išsiskyrė su dar vienu legionieriumi

Tris sezonus FK „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs gynėjas iš Senegalo Mamadou Mbodjis pasibaigus sutarčiai atsisveikina su sostinės klubu.

 M.Mbodji paliko sostinės klubą.<br> E.Žaldario nuotr.
 M.Mbodji paliko sostinės klubą.<br> E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-22 13:28, atnaujinta 2018-11-22 13:29

Visus įmanomus titulus Lietuvoje iškovojęs futbolininkas prie „Žalgirio“ šeimos prisijungė 2016 m. pradžioje, kai buvo įsigytas iš Belgrado „Crvena Zvezda“. Vidurio gynėjas greitai įsitvirtino komandoje ir tapo svarbia jos dalimi. 

„Šie treji metai buvo fantastiški. Nesu nusiminęs išvykdamas iš „Žalgirio“, nes kartu mes daug pasiekėme. Laimėjome lygą, triumfavome taurės turnyre, iškovojome Supertaurę. Džiaugiuosi, kad man su „Žalgiriu“ pavyko iškovoti visus įmanomus titulus Lietuvoje. Šis klubas suteikė šansą parodyti savo sugebėjimus, patikėjo manimi. Niekada nepamiršiu, ką „Žalgiris“ dėl manęs padarė“, – emocingai kalbėjo M.Mbodjis.

Pasibaigusiame A lygos sezone senegalietis sužaidė 29 rungtynes, per kurias įmušė vieną įvartį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Gynėjas įvarčiu pasižymėjo ir UEFA Europos lygoje prieš „Klaksvik“. 

„Atvykti į „Žalgirį“ buvo geras sprendimas. Tiesa tokia, kad Serbijoje išgyvenau sunkų laikotarpį, o čia atsivėrė naujos galimybės. Be „Žalgirio“ pagalbos tai nebūtų įmanoma. Toks Mamadou, koks esu dabar, tapau „Žalgirio“ dėka. Kad ir kur pasaulyje atsidurčiau, visada tai sakysiu. Aš niekada nepamirštu, kai kažkas dėl manęs stengiasi“, – tęsė jis. 

Iš viso vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius M.Mbodjis sužaidė 117 rungtynių, įmušė devynis įvarčius ir atliko tris rezultatyvius perdavimus. 
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.