E. Jankauskas po pertraukos grįžta žaisti į „Sūduvą“

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinės narys 20-metis krašto saugas Eligijus Jankauskas po beveik dvejų metų pertraukos sugrįžo į Marijampolės „Sūduvą“. Futbolininkas su klubu sutarė dėl dvejų metų sutarties.

 Eligijus Jankauskas grįžta žaisti į „Sūduvą“.<br> LFF nuotr.
 Eligijus Jankauskas grįžta žaisti į „Sūduvą“.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2018, 1:47 PM, atnaujinta Dec 1, 2018, 1:51 PM

Šiaulietis Marijampolėje rungtyniavo 2016-aisiais ir „Sūduvai“ per 18 rungtynių pelnė 2 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. E.Jankauskas 2016 metais buvo išrinktas perspektyviausiu Lietuvoje rungtyniaujančiu jaunuoju futbolininku.

Tuomet saugas sulaukė užsienio klubų susidomėjimo, o 2017-ųjų pradžioje jį įsigijo Slovakijos čempionate pirmavęs klubas „Žilina“. Šiai ekipai lietuvis vėliau atstovavo ir Čempionų lygoje per atrankos antrojo etapo rungtynes su „Copenhagen“ (žaidė 72 min. per pirmąsias rungtynes ir atliko rezultatyvų perdavimą), tačiau įsitvirtinti klube vis dėlto nepavyko.

2018-ųjų pradžioje E.Jankauskas buvo paskolintas kitai Slovakijos komandai „Michalovce“, o rudenį nutraukė sutartį su „Žilina“ ir persikėlė į Čekijos aukščiausios lygos komandą „Opava“.

„Sūduvoje“ saugas kitą sezoną vilkės 7 numeriu pažymėtus marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.