Vilniaus „Žalgiris“ pradėjo prekybą abonementais naujam sezonui

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubas pradeda prekybą 2019 metų sezono abonementais. Naujajame sezone žalgiriečiai sieks ne tik apginti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės titulą, bet ir susigrąžinti A lygos auksą bei varžysis rungtynėse dėl supertaurės. Vasarą „Žalgirio“ lauks ir UEFA Europos lygos kovos.

Vilniaus komanda pradėjo prekybą abonementais.<br>S.Čirbos nuotr.
Vilniaus komanda pradėjo prekybą abonementais.<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2018, 11:06 AM

2019 m. sezoną „Žalgirio“ futbolo klubas pasitinka atsinaujinęs ir keliantis tik aukščiausius tikslus. Komandos administraciją papildė buvę ilgamečiai Lietuvos rinktinės futbolininkai Deividas Česnauskis ir Deividas Šemberas, kurie yra sukaupę gausią tarptautinio futbolo patirtį bei nestokoja ambicijų.

Sezono abonementas yra patogus būdas prisidėti prie „Žalgirio“ žygio Lietuvos futbolo arenose. Kaip ir pernai, sezono abonementus sostinės klubo gerbėjai gali įsigyti už 37 eurus, o norintys didesnio komforto bei išskirtinio vaizdo stadione vėl gali pasirinkti VIP abonementą, kurio kaina – 107 eurai.

Abonementų savininkai taip pat galės su 30% nuolaida įsigyti bilietus į UEFA Europos lygos atrankos varžybas su išskirtine privilegija – pirmiesiems išsirinkti norimas vietas stadione dar iki prasidedant viešai prekybai. Taip pat abonemento savininkas turės galimybę už standartinę kainą įsigyti iki trijų papildomų bilietų greta savo draugams ar šeimos nariams.

Dar viena naujovė – „Žalgirio“ abonemento savininkui iki 2019 m. A lygos sezono pabaigos taikoma 15% nuolaida visose Vilniaus „Sportland“ parduotuvėse. Nuolaidos nesumuojamos ir taikomos nuo pradinės kainos. Nuolaida negalioja akcijinėms prekėms.

Bilietai į „Žalgirio“ rungtynes išankstinėje prekyboje kainuos 3,50 eurų, o susitikimo dieną kaina išaugs iki 5 eurų už bilietą. Vis dėlto, žalgiriečių dvikovas Lietuvos čempionate bei taurės turnyre už mažiausią kainą stebės abonementų savininkai, nes tik jie sutaupys iki 50 proc. savo lėšų.

„Žalgiris“ primena, kad visas komandos namų rungtynes A lygoje ir LFF taurės turnyre gali nemokamai stebėti moksleiviai (iki 12 metų), senjorai ir neįgalūs asmenys, bei moksleivių (nuo 12 metų) grupės su lydinčiais asmenimis (užpildžius išankstinę paraišką).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.