„Paris St. Germain“ pranoko konkurentus pinigų lenktynėse dėl futbolo deimantu laikomo F. de Jongo

Nyderlandų futbolo deimantu laikomas Frenkie de Jongas apsisprendė dėl savo ateities – olandas ruošiasi išvykimui į Prancūzijos sostinės „Paris Saint Germain“ klubą.

Frenkie de Jongas (dešinėje) ketina pereiti į PSG klubą už 75 mln. eurų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Frenkie de Jongas (dešinėje) ketina pereiti į PSG klubą už 75 mln. eurų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eurofootball.lt ir lrytas.lt inf.

Dec 7, 2018, 7:03 PM

21-erių metų Amsterdamo ekipos „Ajax“ saugas šį sezoną tapo kone visų Europos futbolo grandų taikiniu. Ilgą laiką favoritu įsigyti olandą buvo laikoma „Barcelona“, tačiau katalonai jau pralaimėjo konkurencinę kovą.

Nyderlanduose leidžiamas „Telesport Voetbal“ praneša, kad „Paris Saint Germain“ atstovai buvo šią savaitę buvo susitikę su F.de Jongo agentu ir aptarė galimo persikėlimo, įvyksiančio vasarą, detales.

Teigiama, kad PSG už žaidėją „Ajax“ komandai yra pasiryžusi sumokėti 75 mln. eurų. Pats  F.de Jongas jaučia, kad PSG klube jam bus sudarytos geriausios sąlygos tobulėti ir jam bus patikėtas svarbus vaidmuo.

F.de Jongas į „Ajax“ klubą atvyko 2016 metais. Olandas iškart išsiskyrė savo universalumu – jis Amsterdamo ekipoje jau žaidė ir gynėju, ir saugu.

„Ajax“ klubo atstovas Marcas Overmarsas patvirtino informaciją apie derybas su PSG ir pabrėžė, kad F.de Jongas, kuris jau dabar lyginimas Andresu Iniesta ar Deco, tikrai nežais „Manchester City“ klube.

F.de Jongo transferas bus rekordinis Nyderlandų futbolo elito „Eredivisie“ lygos ir „Ajax“ klubo istorijoje. Prieš tai rekordas priklausė Davinsonui Sanchezui, kuris 2017 metų vasarą į Londono „Tottenham Hotspur“ klubą perėjo už 40 mln. eurų.

Tuo metu brangiausiu olandų futbolininku lieka Virgilis van Dijkas, kuris 2018 metų pradžioje iš „Southampton“ komandos perėjo į „Liverpool“ klubą už 85 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: minima Vaiko diena