Neymaras Naujuosius metus sutiko su didžiule kompanija efektingų merginų

Prancūzijos sostinės Paryžiaus futbolo klubo „Paris Saint Germain“ ir Brazilijos nacionalinės rinktinės 26-erių metų puolėjas Neymaras socialinio tinklo „Instagram“ savo paskyroje publikavo efektingą fotografiją apie Naujųjų metų sutikimą.

 Neymaras su grupe merginų per Naujuosius metus.<br> Instagram nuotr.
 Neymaras su grupe merginų per Naujuosius metus.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2019, 12:47 PM, atnaujinta Jan 1, 2019, 1:20 PM

Brangiausiai apmokamą futbolininką pasaulyje per Naujųjų metų vakarėlį supo didelė grupė merginų, pasipuošusių baltomis suknelėmis.

Neymarui dabar žiemos atostogos.

„Paris Sant Germain“ klubas yra Prancūzijos čempionato lyderis. Paryžiečių sąskaitoje yra 47 taškai (15 pergalių ir 2 lygiosios). Artimiausia persekiotoja „Lille“ komanda nuo PSG ekipos atsilieka net 13 taškų.

Neymaras po atostogų į aikštę vėl turėtų išbėgti per šalies pirmenybių dvikovą su „Amiens“ futbolininkais. Mačas vyks sausio 12-ąją dieną.

UEFA Čempionų lygos turnyro aštuntfinalyje „Paris Saint Germain“ klubas du kartus susitiks su „Manchester United“ komanda. Pirmoji dvikova vyks Anglijoje vasario 12-ąją  dieną, o atsakomoji Prancūzijos sostinėje – kovo 6-ąją. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.