Kontrolinėje akistatoje „Trakai“ nugalėjo „Metta“ futbolininkus iš Latvijos

Likus penkioms savaitėms iki naujojo A lygos sezono pradžios, „Trakų“ futbolininkai Marijampolės ARVI manieže vykusiose kontrolinėse rungtynėse 2:1 nugalėjo Rygos „Metta“ futbolininkus.

 „Trakų“ futbolininkai džiaugiais.<br> fkt.lt nuotr.
 „Trakų“ futbolininkai džiaugiais.<br> fkt.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-27 11:36, atnaujinta 2019-01-27 11:38

Po įvartį nugalėtojams pelnė Donatas Kazlauskas ir Dovydas Virkšas.

Vėl eksperimentine sudėtimi žaidę Aurelijaus Skarbaliaus auklėtiniai į priekį išsiveržti galėjo pirmąją minutę, kai vienas prieš varžovų vartininką atsidūrė D.Kazlauskas. Deja, jo smūgis buvo netikslus. Po šio epizodo žaidimas išsilygino. „Trakai“ varžovams atidavė iniciatyvą, tačiau pastarieji jie pasinaudoti nesugebėjo.

„Turėjome užduotį – gerinti gynybinę organizaciją, kai ginamės nuo aikštės vidurio. Manyčiau, viskas pavyko gana neblogai. Tuo pačiu, visada norisi laimėti – džiugu, pavyko ir tai.

Vaikinai stengėsi, mūsų susitarimai buvo pildomi, nepaisant to, kad dar jaučiamas komunikacijos trūkumas, o individualiai sprendimai kartais irgi yra priimami tokie, kai gali matyti, kad žaidėjai po didesnių krūvių yra pavargę“, – rungtynes komentavo A.Skarbalius.

Pirmasis įvartis krito pirmojo kėlinio viduryje, kai maždaug iš penkiolikos metrų galingu smūgiu pasižymėjo D.Kazlauskas. Kėliniui artėjant į pabaigą, „Metta“ pasinaudojo „riterių“ klaida ir rezultatą išlygino, o besibaigiant dvikovai po įspūdingo Vytauto Lukšos perdavimo, pergalingą įvartį iš aštraus kampo įmušė D.Virkšas.

„Geros rungtynės. Visi žaidėme tik po kėlinį, tad nepervargome. Manyčiau, sėkmingai vykdėme trenerio nurodymus, dėl to ir laimėjome. Bandėme žaisti kuo aštriau, kamuolį gauti paskutinėje zonoje. Rungtynėse galima matyti treniruočių rezultatą. Manau, kad sėkmingai einame tikslo link“, – po dvikovos kalbėjo pergalingo įvarčio autorius.

„Trakų“ starto sudėtis: T.Švedkauskas, J.Januševskis, V.Borovskis, A.Levšinas, E.Stočkūnas, R.Šveikauskas, M.Radžiukynas, L.Traore, D.Kazlauskas, A.Dolžnikovas, V.Jeriomenko.

Po pertraukos buvo pakeisti visi vienuolika žaidėjų.

Kitas rungtynes „Trakai“ po savaitės Marijampolėje žais su Liepojos „Metalurgs“ futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.