Japonijos futbolo rinktinė dar kartą parodė pavyzdį visiems: vėl sutvarkė savo rūbinę

Japonijos futbolo rinktinė dar kartą parodė tvarkingumo ir vidinės kultūros pavyzdį. Po Azijos taurės turnyro finalo, kuriame japonai pralaimėjo varžybų šeimininkei Kataro komandai 1:3 (0:2), jie idealiai sutvarkė savo rūbinę stadione.

 Japonijos futbolininkai sutvarkė savo rūbinę.<br> Facebook nuotr.
 Japonijos futbolininkai sutvarkė savo rūbinę.<br> Facebook nuotr.
 Japonijos futbolininkai sutvarkė savo rūbinę.<br> Facebook nuotr.
 Japonijos futbolininkai sutvarkė savo rūbinę.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 3, 2019, 11:16 AM, atnaujinta Feb 3, 2019, 11:18 AM

Japonijos delegacija lygiai taip pat pasielgė ir per 2018 metų pasaulio futbolo čempionatą Rusijoje ir nuo tada užkariavo visos planetos futbolo aistruolių simpatijas.

Japonija Azijos taurės turnyro finalo dvikovoje pralaimėjo 1:3 po katariečių Almoezo Ali (12-ąją min.), Abdulazizo Hatemo (27-ąją min.) ir Akramo Afifo (83-iąją min. iš 11 metrų baudinio) įvarčių.

69-ąją min. japonas Takumi Minamino buvo sušvleninęs santykį (1:2).

Po rungtynių japonų futbolininkai ir kiti delegacijos nariai sutvarkė rūbinę ir padėkojo turnyro organizatoriams anglų, arabų ir japonų kalbomis.

Socialiniuose tinkluose vėl netruko susižavėjimo tokiu japonų poelgiu.

„Tai yra pavyzdys mums visiems“, „Labiausiai drausminga tauta pasaulyje“ ar „Aukščiausia klasė“, – taip apie japonus rašė internautai.

2018 metų liepos menėsį pasaulio čempionato Rusijoje aštuntfinalyje Japonijos rinktinė dramatiškai pralaimėjo Belgijai 2:3 (2:0) ir turėjo palikti planetos pirmenybes. Antrojo kėlinio pradžioje japonai dar pirmavo 2:0, tačiau laiku atsitokėję ir atakų bangą surengę belgai, sugebėjo išvengti fiasko.

Japonai tąsyk taip pat sutvarkė savąją drabužinę, o šios šalies aistruoliai po rungtynių stadiono tribūnose dar ir surinko visas šiukšles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.