Vacys Lekevičius perleido „Atlanto“ dalininko teises

Buvęs Marijampolės „Sūduvos“ saugas, o vėliau teisininko keliu pasukęs ir šiuo metu advokato profesine veikla užsiimantis Vidas Adomaitis iš Vacio Lekevičiaus perėmė „Atlanto“ klubą ir tapo naujuoju legendinės Klaipėdos komandos savininku. Apie tai rašo portalas Futbolas.lt.

Vacys Lekevičius perleido „Atlanto“ dalininko teises.<br>L.Brundzos nuotr.
Vacys Lekevičius perleido „Atlanto“ dalininko teises.<br>L.Brundzos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas Budraitis, Futbolas.lt

Feb 3, 2019, 10:44 AM

Praėjusią savaitę iš Tailando sugrįžęs vienintelis „Atlanto“ klubo savininkas V.Lekevičius pats susisiekė su V.Adomaičiu, o netrukus buvo sudėti parašai.

„Kol kas žengtas tik pirmasis žingsnis. Taip, Vacys dalininko teises perleido, tačiau dabar per itin trumpą laiką mūsų laukia milžiniškas darbas. Norėčiau sakyti, kad kaip studentai turime paskutinę naktį prieš egzaminą, bet iš tikrųjų turime dar mažiau“, – Futbolas.lt sakė V.Adomaitis.

Negalutiniais duomenimis, bendros „Atlanto“ klubo skolos gali siekti apie 400–500 tūkstančių eurų, o taip pat reikia surinkti ir bent minimalų 300 tūkstančių eurų biudžetą artėjančiam sezonui.

„Yra keli kandidatai, kurie galėtų vadovauti „Atlantui“, tačiau tai labai priklausys nuo to, ar mes būsime A lygoje. Dėl žaidėjų galiu pasakyti tiek, kad kai kurie bus iš praėjusių metų ir, neabejotinai, ieškosime naujų. Tai irgi priklausys nuo to, kurioje lygoje „Atlantas“ žais“, – naujojo „Atlanto“  savinininko žodžius cituoja Futbolas.lt.

V.Adomaitis tiki, kad „Atlantas“ 2019 metų sezone žais A lygoje.

„Jei netikėčiau, nesiimčiau šio projekto. Tai dar vienas iššūkis mano gyvenime, su kuriuo, labai tikiuosi, pavyks susidoroti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.