„Trakų“ 28 į aikštę išbėgę futbolininkai pralaimėjo „Neman“ ekipai

Gardine (Baltarusija) kontrolines rungtynes žaidę „Trakai“ 0:2 (0:0) nusileido „Neman“ ekipai, kuri abu įvarčius pelnė per paskutines dešimt minučių. Šioje dvikovoje aikštėje pasirodė net 28 „riteriai“.

„Trakai“ pralaimėjo baltarusių „Neman“ ekipai.<br> fkt.lt nuotr.
„Trakai“ pralaimėjo baltarusių „Neman“ ekipai.<br> fkt.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-16 20:21, atnaujinta 2019-02-16 20:22

„Šįsyk patys žaidėjai buvo treneriai. Jie patys rinkosi, kokia taktika žais, kas žais. V.Borovskis, kadangi yra kapitonas, šioms rungtynėms buvo paskirtas vyriausiuoju treneriu ir jis nuo sprendė, kaip žaisti ir ką daryti. Džiaugiuosi, kad jų pasirinkimai susiję su mūsų treniruotėmis.

Taip pat jie nusprendė, kad turi žaisti visi, todėl kalbėdamas apie šias rungtynes, norėčiau išskirti visiškai skirtingas tris dalis. Pirmojoje mes buvome geresni, antrojoje dalyje buvo lygus žaidimas, trečiojoje – pamatėme, kad mūsų jaunimas dar žaidžia kaip berniukai prieš vyrus“, – po dvikovos kalbėjo treneris Aurelijus Skarbalius.

Rungtynių pradžioje į aikštę žengė: T.Švedkauskas, V.Borovskis, R.Šveikauskas, V.Jeriomenka, A.Levšinas, R.Masenzovas, D.Virkšas, D.Kazlauskas, V.Lukša, M.Ramanauskas, E.Baniulis. Gynėjų grandžiai buvo numatyta žaisti po kėlinį, vartininko, saugų ir puolėjų – po 30 minučių.

„Iš pradžių galvojome, kad treneris juokauja, o kai paaiškėjo, kad ne, buvo smagaus darbelio. Kalbant apie rungtynes, sakyčiau, kad pirmajame kėlinyje pildėme tai, ką buvome sugalvoję. Turiu galvoje, varžovų spaudimą, kamuolio palaikymą . Antrasis kėlinys irgi nebuvo blogas, tačiau mus ir vėl nužudė vaikiškos klaidos“, – sakė trumpam treneriu tapęs V.Borovskis.

Per keturias dienas trejas rungtynes sužaidę „Trakai“ kitą savaitgalį žais dar vieną kontrolinį susitikimą su „Jelgavos“ (Latvija) komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.