„Stumbro“ žaidėjas L. Matčarašvilis: „Pergalę lėmė didesnis noras laimėti“

Kauno „Stumbro“ futbolininkai A lygos sezono starte nuliūdino debiutantą „Panevėžį“, o vienintelį įvartį į varžovų vartus 61-ąją minutę įmušė gruzinas Levanas Matčarašvilis.

„Stumbro“ žaidėjas gruzinas Levanas Matčarašvilis<br> B.Stampachovos nuotr.
„Stumbro“ žaidėjas gruzinas Levanas Matčarašvilis<br> B.Stampachovos nuotr.
„Stumbro“ starto sudėtyje debiutavo19-metis Nigerijos jaunimo rinktinių narys Gavi Thompsonas<br> B.Stampachovos nuotr.
„Stumbro“ starto sudėtyje debiutavo19-metis Nigerijos jaunimo rinktinių narys Gavi Thompsonas<br> B.Stampachovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-03-03 11:58, atnaujinta 2019-03-03 12:24

„Sveikinu savo komandą su pergale. Pergalė pirmose rungtynėse suteiks mums daugiau pasitikėjimo.

Smagu, kad įmušiau, buvau naudingas komandai, o dabar judame toliau. Pirmas kėlinys buvo labai sunkus, žaidimas vyko apylygiai, daug dvikovų, didelė įtampa.

Pertraukos metu treneris davė nurodymus, nuramino, antrame kėlinyje žaidėme jau ramiau ir geriau“, – sakė Gruzijos jaunimo (iki 21 metų) rinktinės narys.

Paklaustas, kas lėmė šios dienos pergalę, L. Matčarašvilis teigė, kad galbūt didesnis noras laimėti.

„Galbūt mūsų pergalę lėmė didesnis nei varžovų noras laimėti. Smagu, kad laimėjome, visi džiaugiamės, esame patenkinti ir ruošiamės sekančioms rungtynėms. Sezonui pradėjome ruoštis tik prieš kelias savaites. Laiko nedaug, galvojome, kad bus sunku.

Taip ir buvo, bet mes sugebėjome kovodami nugalėti sunkumus. Beje, mums dvejus metus nepavykdavo startuoti čempionate pergale, tad labai smagu, kad šiandien sulaužėme šią tradiciją“, – pridūrė L. Matčarašvilis.

Šeštadienio rungtynėse „Stumbro“ starto sudėtyje debiutavo 19-metis Nigerijos jaunimo rinktinių narys Gavi Thompsonas, kuris šio debiuto laukė nuo praeito sezono.

„Rungtynės buvo geros, tai buvo mano debiutinis mačas pagrindinėje „Stumbro“ sudėtyje.

Pirmos sezono rungtynės visada būna labai sunkios, bet jos buvo gero mums, nes komanda laimėjo ir visi atidavė jėgas bei prisidėjo prie teigiamo rezultato.

Labai svarbu pradėti sezoną pergale. Prieš rungtynes nesijaudinau, jaučiausi ramus, nes jau teko apsiprasti su savo role pagrindinėje komandos sudėtyje per dvejas priešsezonines rungtynes“, – kalbėjo „Stumbro“ vidurio saugas.

Pasidomėjus iš kur G. Thompsonas semiasi tokios kovotojo dvasios, futbolininkas teigė, jog tai jam įgimta ir to yra reikalaujama ir Kauno klube.

„Afrikoje mes nuolat esame mokinami nepasiduodi ir kovoti iki pat paskutinio teisėjo švilpuko, tas ne išimtis ir „Stumbro“ klube. Visi čia esantys futbolininkai turi savyje kovotojų dvasią. Mes kovojame vieni už kitus“, – interviu užbaigė G. Thompsonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas