Lionelis Messi nukėlė kepurę prieš Cristiano Ronaldo – nesitikėjo tokio magiško vakaro

2019 m. kovo 14 d. 10:52
Lrytas.lt
Fantastiškas Cristiano Ronaldo žaidimas ir trys įvarčiai Čempionų lygoje nepraslydo ir pro Lionelio Messi akis.
Daugiau nuotraukų (14)
Turino „Juventus“ megažvaigždė mušė tris įvarčius, o jo klubas po pergalės namuose 3:0 žengė į ketvirtfinalį, nors pirmąsias rungtynes Madride „Atletico“ klubui pralaimėjo 0:2.
„Cristiano ir „Juventus“ buvo nuostabūs. Pergalė labai nustebino, nes maniau, kad „Atletico“ bus stipresni. Tačiau „Juventus“ juos įveikė ir kartu su Cristiano turėjo magišką vakarą“, – „Movistar+“ kalbėjo L.Messi.
31-erių argentinietis, vadinamas amžinuoju C.Ronaldo varžovu, trečiadienį taip pat džiaugėsi svaiginančia pergale.
„Barcelona“ atsakomosiose Čempionų lygos rungtynėse 5:1 sutraiškė Liono „Olympique“ klubą. L.Messi įmušė du įvarčius ira tliko du rezultatyvius perdavimus.
„Barcelona“ klubas jau 30 Čempionų lygos rungtynių nepralaimi namų „Camp Nou“ stadione. Tai – geriausias namų rezultatas lygoje.
„Barcelona“ ketvirtfinalį prisijungė prie „Liverpool“, „Manchester City“, „Manchester United“, „Tottenham Hotspur“, Amsterdamo „Ajax“, „Juventus“ ir „Porto“ klubų.
Penktadienį vyks Čempionų lygos ketvirtfinalio burtų traukimas.
„Visi varžovai – stiprūs. Rinktis negalime. Turime palaukti burtų ir pamatysime, su kuo žaisime, – kalbėjo L.Messi. – „Manchester City“, „Juventus“ ir „Ajax“ yra labai geri klubai. „Liverpool“ sekasi puolime ir tai jie parodė Miunchene.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.