Dviem įvarčiais atsilikęs „Manchester City“ išsigelbėjo, o „Manchester United“ gėdingai iškrito

Anglijos futbolo taurės ketvirtfinalyje šeštadienį vos nesudegė vienas favoritų „Manchester City“, svečiuose išvargęs pergalę 3:2 prieš „Swansea City“. Anglijos antrojoje lygoje rungtyniaujantis Velso klubas jau 29-ąją min. pirmavo 2:0 ir išlaikė tokią persvarą iki antrojo kėlinio vidurio.

„Manchester City“ išsigelbėjo per 20 minučių.<br> AP nuotr.
„Manchester City“ išsigelbėjo per 20 minučių.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2019, 11:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2019, 12:11 AM

Bet tada 69-ąją min. įmušė Bernardo Silva, 78-ąjąmmin. klaidingai teisėjas paskyrė baudinį, po kurio kamuolys į vartus pateko nuo „Swansea“ vartininko, o 89-ąją min. Sergio Aguero pelnė pergalingą įvartį iš nuošalės.

Šiose rungtynėse nebuvo naudojama VAR sistema, todėl teisėjai negalėjo patikrinti savo sprendimų, o vaizdo įrašuose klaidos buvo matomos ir tai sukėlė šeimininkų pyktį.

Bet „Manchester City“ treneris Pepas Guardiola tik pasišaipė: „Jei nebuvo baudinio – man labai gaila. Jei buvo nuošalė – man labai gaila. Kodėl nebuvo VAR? Tai klausimas organizatoriams.“

Katalono treniruojamas viliasi šiemet iškovoti keturis titulus. „Manchester City“ jau laimėjo lygos taurę ir dar gali iškovoti Anglijos taurę bei laimėti čempionatą, o taip pat triumfuoti Čempionų lygoje.

Tuo metu kita miesto komanda „Manchester United“ gėdingai pasitraukė iš tolesnės kovos, svečiuose pralaimėjusi žemesnės lygos komandai „Wolverhampton Wanderers“ 1:2. Šeimininkai įvarčius įmušė 70-ąją ir 76-ąją min., o Marcus Rashfordas tik sušvelnino skirtumą 95-ąją min.

Kitose Anglijos taurės ketvirtfinalio rungtynėse šeštadienį „Watford“ įveikė Londono „Crystal Palace“ 2:1, o paskutinis mačas vyks sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“