„Riteriai“ kontrolinėse rungtynėse pralaimėjo „Neman“ ekipai

Lietuvos A lygos esančia pauze pasinaudoję sostinės „Riteriai“ svečiavosi Gardine, kur kontrolinėse rungtynėse 2:3 (1:1) buvo priversti pripažinti vietos „Neman“ ekipos pranašumą.

„Riteriai“ pralaimėjo Gardino komandai.<br> fkriteriai.lt nuotr.
„Riteriai“ pralaimėjo Gardino komandai.<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-22 16:12, atnaujinta 2019-03-22 20:55

Abu įvarčius Vilniaus komandai pelnė Teremas Moffi.

Be į rinktines iškviestų futbolininkų žaidę „Riteriai“ įspūdingai pradėjo rungtynes ir per pirmąsias 15 minučių sukūrė ne vieną galimybę įvarčiui pasiekti.

Vienoje situacijų T.Moffi gražiai prasimetė į baudos aikštelę, gavo per kojas, tačiau baudinys skirtas nebuvo.

Tas pats T.Moffi įspūdingu reidu pelnė pirmąjį rungtynių įvartį. Pademonstravęs greičio savybes, jis iš pradžių aplenkė didžiulę persvarą turėjusį varžovų gynėją, o vėliau apgavęs vartininką pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Kiek vėliau žaidimas apsilygino, o kėliniui besibaigiant po vaikiškos „Riterių“ klaidos aikštės šeimininkai išlygino rezultatą.

Kol po užfiksuotos pražangos svečiai laukė teisėjo švilpuko, „Neman“ atstovai įžaidė kamuolį ir iš arti įmušė išlyginamąjį įvartį.

Po pertraukos Aurelijus Skarbalius pakeitė tris žaidėjus ir antrasis kėlinys jau nebuvo toks kokybiškas kaip pirmasis. Po dar vienos „Riterių“ klaidos ir „Neman“ įspūdingo įvarčio pastarieji išsiveržė į priekį, o po kontratakos įgijo dviejų įvarčių persvarą.

Likus žaisti dešimt minučių, baudos aikštelėje buvo pargriautas T.Moffi, kuris pats realizavo baudinį ir sušvelnino atsilikimą.

Per likusį laiką realių šansų neturėjo nei vieni, nei kiti.

„Riterių“ starto sudėtis: T.Švedkauskas, J.Januševskis, V.Jeriomenka, R.Šveikauskas, L.Traore, D.Virkšas, A.Gurenka, M.Grigaravičius, R.Filipavičius, E.Baniulis, T.Moffi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.