„Stumbro“ futbolininkai prieš rungtynes su lydere „Sūduva“ jaučiasi užtikrintai ir tiki savo jėgomis

Lietuvos futbolo A lygos trečiajame ture Kauno „Stumbro“ ekipos laukia tikrų išbandymų metas. Į laikinąją sostinę atvyksta pastarųjų dvejų metų šalies čempionai ir šiemet trimis pergalėmis startavusi Marijampolės „Sūduvos“ komanda.

Joao Luisas Martinsas tiki savo auklėtiniais prieš dvikovą su „Sūduva“.<br>E.Kniežausko nuotr. 
Joao Luisas Martinsas tiki savo auklėtiniais prieš dvikovą su „Sūduva“.<br>E.Kniežausko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2019, 12:08 PM, atnaujinta Mar 29, 2019, 12:14 PM

Kauniečiai sezono pradžioje namų aikštėje pasiekė dvi pergales ir iš svečių teritorijos išsivėžė tašką, o marijampoliečiai laimėjo visus tris susitikimus prieš „Kauno Žalgirį“, Klaipėdos „Atlantą“ ir Vilniaus „Riterius“.

Šios rungtynės „Stumbrui“ gali tapti puikia galimybe patikrinti, ko jie ištikrųjų yra verti. Tą pripažįstą ir vyriausias trenetis Joao Luisas Martinsas.

„Mes žinome, jog žaisime prieš labai stiprią komandą. Jie tai demonstruoja kiekvieną sezoną. Manau, jog tai bus puiki proga pasižiūrėti, kur mes esame, nes, kaip jau esu minėjęs, pasiruošimą sezonui mes pradėjome daug vėliau nei daugelis A lygos klubų.

Ši dvikova bus gera galimybė pasitikrinti, ko mes esame ištikrųjų verti. Aišku, mes stengiamės patikrinti žaidėjų galimybes ne tik rungtynių metu, bet ir kiekvieną dieną treniruotėse. Nenorime, kad žaidėjai jaustusi saugiai dėl savo pozicijos, o dėl jos nuolat kovotų. Kiekvieną dieną reikalaujame iš savo futbolininkų, kad jie peržengtų savo ribas“, – fcstumbras.lt sakė J.Martinsas.

Tai bus 19-asis šių dviejų klubų susitikimas per pastaruosius keturis metus A lygoje. Geresnis pergalių santykis yra Suvalkijos klubo pusėje, bet nepaisant to „Stumbro“ futbolininkai prieš rungtynes jaučiasi užtikrintai ir tiki savo jėgomis.

„Futbole yra be galo sunku kažką prognozuoti, nėra lengva nustebinti savo varžovą. Aš manau, jog „Sūduva“ tikisi gero žaidimo iš „Stumbro“. Aišku, mūsų projektai ir žaidėjų pasirinkimas labai skiriasi.

Sekmadienį nebus lengva nustebinti priešininkus, bet tiesiog norime būti pasiruošę ir tą dieną pademonstruoti viską, ką sugebame geriausiai. Manau, siurprizas turėtų būti, jei „Stumbras“ ir „Sūduva“ atrodys prastai šiose rungtynėse. Mes žinome, jog esame pajėgesni kai kuriose dalykuose, o varžovai mus pranoksta kitais komponentais, bet mes norime rasti balansą ir padaryti šias rungtynes „Sūduvai“ tikrai nelengvomis.

Tikiuosi labai atkaklių rungtynių, kuriose dalyvaus dvi geros komandos. Jos abi puikiai pradėjo šį sezoną“, – pridūrė „Stumbro“ vyriausias treneris.

4-ojo turo akistata tarp „Stumbro“ ir „Sūduvos“ įvyks sekmadienį (kovo 31-ąją dieną).

Į dvikovą, kuri NFA stadione prasidės 17.00 val., žiūrovai galės patekti nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.