„Stumbro“ gretose A lygoje debiutavęs S. Gedžiūnas: „Emocijos buvo puikios“

Šį trečiadienį Kauno „Stumbro“ B futbolininkai stos į antrą Pirmos lygos sezono kovą. Pirmoji buvo pralaimėta „Vilniaus Vyčio“ ekipai, šį kartą kauniečiai susitiks su mažiau patyrusia ekipa – nauju klubu šalies futbolo žemėlapyje – FK „Vilnius“.

 S.Gedžiūnas patenkintas savo debiutu.<br> Fcstumbras.lt nuotr.
 S.Gedžiūnas patenkintas savo debiutu.<br> Fcstumbras.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 8:43 AM, atnaujinta Apr 3, 2019, 8:44 AM

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo 18-metis Simas Gedžiūnas, kuris paskutinėse pirmos komandos rungtynėse prieš Marijampolės „Sūduvą“ pažymėjo savo debiutą A lygoje.

„Labai smagu, kad pavyko debiutuoti. Iš tikrųjų nesitikėjau, bet kai išgirdau, jog žengsiu į aikštę, emocijos buvo puikios. Sekėsi neblogai, žinoma, žaidžiau neilgai, bet smagu, kad spėjau prisiliesti prie kamuolio. Tai buvo išties gera patirtis“, – kalbėjo jaunasis „Stumbro“ saugas.

Kalbėdamas apie patirtą nesėkmę Pirmos lygos starte, Simas teigė, jog ekipa galėjo pademonstruoti geresnį žaidimą, bet to padaryti nepavyko ir rungtynės prieš FK „Vilnių“ bus gera proga reabilituotis prieš savo žiūrovus.

„Patyrėme iš tikrųjų skaudžią nesėkmę. Visa komanda po rungtynių jautė, jog galėjome išpildyti trenerių duotas užduotis daug geriau nei tą padarėme. Todėl labai laukiame rungtynių prieš „Vilnių“ bei šios galimybės reabilituotis“, – sakė S. Gedžiūnas.

Paklaustas ar tinkamai išnaudojo tarp Pirmos lygos pirmenybių turų susidariusią vienuolikos dienų pertrauka, fcstumbras.lt pašnekovas teigė, jog tokia ilga pauzė turnyre padėjo geriau pasiruošti artėjančiai dvikovai.

„Pertrauka tikrai buvo ilga, bet mes nenustojome dirbti, analizavome savo padarytas klaidas pirmose rungtynėse.  Šios 11 dienų buvo puiki galimybė dar labiau patobulinti savo komandinį žaidimą. Stengėmės susikoncentruoti į klaidas ir viską taisyti treniruočių procese. Labai tikiuosi, kad prieš ,,Vilnius” mes žaisime daug geriau nei praeitose rungtynėse bei įsirašysime pirmuosius 3 taškus“, – teigė „Stumbro“ futbolininkas.

Futbolininkas pažymėjo, jog Kauno „Stumbro“ klube sudarytos puikios sąlygos jaunimui tobulėti ir atsiskleisti.

„Komandoje atmosfera yra labai gera. Visi palaiko vienas kita, skatina sunkiai dirbti. Komandoje kiekvienam žaidėjui – suteikiamos puikios galimybės tobulėti. Asmeniškai jaučiuosi patobulėjęs, bet manau dar reikia daug ką pagerinti savo žaidime“, – tikino saugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.