Legendinis futbolininkas Pele toliau gydomas Paryžiaus ligoninėje

Legendinis brazilų futbolininkas Pele, trečiadienį atvežtas į vieną Paryžiaus ligoninę dėl šlapimo takų infekcijos, kol kas lieka ligoninėje, pranešė jo atstovas spaudai Pepito Fornosas.

 Legendinis futbolininkas Pele (kairėje) toliau gydomas Paryžiuje.<br> AP nuotr.
 Legendinis futbolininkas Pele (kairėje) toliau gydomas Paryžiuje.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2019, 1:35 PM

P. Fornosas informavo naujienų agentūrą „The Associated Press“, kad triskart Pasaulio futbolo čempionatus Brazilijos rinktinei padėjęs laimėti  žaidėjas toliau gydomas ligoninėje, nepaisant pradinės prognozės, pagal kurią futbolininkas turėjo būti išleistas penktadienį. 

78 metų futbolininko paskyrose socialiniuose tinkluose buvo paskelbta jo žinutę, kurioje futbolo legenda padėkojo savo gerbėjams už paramą. 

„Antibiotikai veikia ir tyrimų rezultatai yra teigiami, – rašė Pele. – Jaučiuosi daug geriau. Manau, kad esu vėl pasirengęs žaisti!“ 

Brazilijos dienraštis „O Estado de S. Paulo“ pranešė, kad Pele ketina grįžti į Braziliją ir tęsti gydymą Alberto Einsteino ligoninėje, tačiau P. Fornosas šios informacijos nepatvirtino. 

Trečiadienį į ligoninę paguldytas Pele pastaraisiais metais buvo ne kartą hospitalizuotas dėl inkstų ir prostatos problemų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.