Į Serbiją atvykusios Lietuvos futbolo rinktinės vienas trenerių A. Skerla: „Laukia praėjusių rungtynių analizė“

Lietuvos futbolo rinktinė ir trenerių štabo nariai jau atvyko į Serbiją, kur mūsiškių pirmadienį (birželio 10-ąją dieną) laukia Europos čempionato atrankos turnyro grupės rungtynės su šeimininkų nacionaline komanda.

 Andrius Skerla.<br>Youtube nuotr. 
 Andrius Skerla.<br>Youtube nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2019, 12:02 PM, atnaujinta Jun 9, 2019, 3:31 PM

Lietuviai praėjusį penktadienį (birželio 7-ąją dieną) Vilniuje su Liuksemburgu sužaidė lygiosiomis 1:1, o štai serbai Lvove patyrė triuškinančią nesėkmę dvikovoje su Ukraina 0:5.

Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio Valdo Urbono asistentas Andrius Skerla sakė, kad kelionė su nedideliu vėlavimu vyko sklandžiai.

„Nors skrydis Varšuvoje ir vėlavo keletą valandų, bet viskas praėjo labai sklandžiai. Atvykome ir ruošiamės rungtynėms. Žaidėjai pailsės, o mes eisime toliau dirbti. Laukia susirinkimai, analizė mūsų praėjusių rungtynių, taip pat pristaymas Serbijos rinktinės. Laiko nėra daug, bet mes treneriai esame pasiruošę ir perteiksime visą informaciją (žaidėjams). Pirmadienį laukia rungtynės“.

Europos čempionato atrankos turnyro B grupėje Lietuva su 1 tašku (1 lygiosios ir 1 pralaimėjimas) užima ketvirtąją vietą (įvarčiai 2:3).

Serbija šioje grupėje yra paskutinė penkta (1 lygiosios, 1 pralaimėjimas, 1 tšk., įv.: 1:6).

Lietuvos rinktinė į Serbiją atvyko praretėjusios gretomis. Dėl raudonų kortelių šį mačą su serbais praleis Saulius Mikoliūnas ir Modestas Vorobjovas, Vilniuje liko ir traumuotas Justinas Marazas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.