Po kandžiojimosi skandalo 2014-aisiais L. Suarezui kilo rimtų psichologinių problemų

Urugvajaus futbolo rinktinės vienas lyderių 32-ejų metų Luisas Suarezas pripažino, kad po „kandžiojimosi skandalo“ per 2014 metų pasaulio čempionatą turėjo rimtų psichologinių problemų. Varžybų grupės etapo rungtynėse su Italija L.Suarezas įkando varžovui Giorgio Chielliniui į petį. Urugvajiečiai iškovojo pergalę 1:0, bet L.Suarezas pateko į rimtų problemų ratą.

Po įvykių 2014 metų pasaulio čempionate Luisui Suarezui kilo rimtų problemų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Po įvykių 2014 metų pasaulio čempionate Luisui Suarezui kilo rimtų problemų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2019, 2:24 PM, atnaujinta Jun 17, 2019, 11:42 AM

„Mano žmona manęs klausė, kas ten tada nutiko. O aš atsakiau, jog mes paprasčiausiai susidūrėme. Aš nesuvokiau tikrovės ir viską neigiau. Buvo apėmęs toks neigimo sindromas. O tai buvo didžiulė klaida“, – L.Suarezas prisipažino TV kanalo „Fox Sports“ laidoje.

Tai buvo ne pirmasis, o jau trečiasis kartas, kai TV kameros „pagavo“ L.Suarezą kandant savo priešininkui. Tačiau po incidento 2014-aisiais jis pirmąsyk buvo taip rimtai nubaustas – diskvalifikuotas net keturiems mėnesiams ir turėjo praleisti devynerias Urugvajaus rinktinės dvikovas.

Nyderlanduose L.Suarezas, būdamas Amsterdamo „Ajax“ klubo puolėju, 2010 metais įkando į petį „PSV Eindhoven“ komandos žaidėjui Otmanui Bakkaliui ir buvo diskvalifikuotas septynerioms rungtynėms.

Gindamas „Liverpool“ spalvas, jis 2013 metais Anglijos „Premier“ lygos mače įkando į ranką Londono „Chelsea“ ekipos gynėjui Branislavui Ivanovičiui ir turėjo praleisti 10 rungtynių.

„Kreipiausi pagalbos pas psichologą. Jis man padėjo pripažinti klaidas ir vėl pakilti iš dugno. Per tą laikotarpį nuo manęs kentėjo žmona, vaikai ir komandos draugai. Tiesa, daugelis mano poelgius vertino nežmoniškai neteisingai.

Buvau pasirašęs sutartį su „Barcelona“ klubu, o jie po pasaulio čempionato net nesurengė mano pristatymo žiniasklaidai. Aš galvojau, kad tai jau yra mano karjeros pabaiga ir aš privalau trauktis iš futbolo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.