„Kauno Žalgirio“ gynėjas A. Klimavičius: „Iš „Palangos“ tikėjomės rimtesnės kovos“

Trejų iš eilės nelaimėtų rungtynių seriją nutraukę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai, ilgai džiaugtis negali, nes jau trečiadienį jų laukia išvyka į Marijampolę ir dvikova su Lietuvos čempione vietos „Sūduva“.

Arūnas Klimavičius tikėjosi rimtesnio „Palangos“ futbolininkų pasipriešinimo.<br> zalgiris.lt nuotr.
Arūnas Klimavičius tikėjosi rimtesnio „Palangos“ futbolininkų pasipriešinimo.<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2019, 3:12 PM, atnaujinta Jun 30, 2019, 3:13 PM

Vis tik, po 4:0 laimėtų rungtynių prieš „Palangą“ Kauno ekipos gynėjas Arūnas Klimavičius pasidžiaugė iškovota pergale ir pripažino, kad iš varžovų tikėjosi daugiau.

„Aš manau, kad mums rungtynes laimėjome užtikrintai ir esame patenkinti rezultatu. Šios rungtynės turbūt buvo pačios lengviausios iš visų trejų šiemet žaistų su „Palanga“. Tikrai, tikėjomės, kad „Palanga“ duos rimtesnę kovą, bet galbūt tam įtaką padarė trumpas jų atsarginių žaidėjų suolas ir kelionė. Patys išpildėme daug dalykų, kuriuos buvome suplanavę“, – zalgiris.lt pasakojo patyręs futbolininkas.

Trečiadienį Marijampolėje vyksianti dvikova bus paskutinė kauniečių repeticija prieš debiutą Europos lygos turnyro atrankoje ir rungtynes tame pačiame Marijampolės „Arvi“ stadione su Limasolio „Apollon“ komanda iš Kipro.

„Mintys apie Europos lygą keletą dienų sukosi tada, kai ištraukė burtus, bet dabar jos nusistūmė į šoną, nes laukia labai rimtas varžovas „Sūduva“. Tuo labiau, kad žaisime toje pačioje aikštėje kaip ir su Kipro komanda. Šiose rungtynėse nauda bus dviguba“, – pasakojo ilgametis Lietuvos rinktinės gynėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.