„Sūduvos“ rungtynėms vadovaus teisėjai iš Austrijos

Europos futbolo lygos atrankos atkrintamojo etapo pirmosioms rungtynėms ketvirtadienį tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Budapešto „Ferencvaros“ vadovaus teisėjų brigada iš Austrijos.

Rungtynėms ketvirtadienį tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Budapešto „Ferencvaros“ vadovaus teisėjų brigada iš Austrijos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Rungtynėms ketvirtadienį tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Budapešto „Ferencvaros“ vadovaus teisėjų brigada iš Austrijos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2019, 7:52 AM

Aikštėje dirbs Manuelis Schuettengruberis, jam padės Rolandas Brandneris ir Robertas Steinacheris, o ketvirtojo teisėjo pareigas atliks Sebastianas Gishameris.

Visi futbolo gerbėjai kviečiami atvykti į rungtynes kuo anksčiau, kad būtų išvengta didelių eilių – stadiono vartai bus atidaryti 18 val.

Automobiliais atvyksiantys aistruoliai transporto priemones galės palikti Kauno gatvėje, kurioje bus galima parkuotis pagal specialias rungtynių dienos taisykles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.