„Žalgirio“ žaidėjas H. Vidalis: „Žinau, kad komandai galiu duoti daugiau“

Trečiadienį 19 val. Vilniaus LFF stadione svarbiose A lygos rungtynėse vietos „Žalgiris“ priims Klaipėdos „Atlantą“ ir sieks sugrįžti į pergalių kelią.

H.Vidalis.<br> fczalgiris.lt nuotr.
H.Vidalis.<br> fczalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2019, 12:01 PM

Įspūdingą žalgiriečių dešimties pergalių seriją Lietuvos čempionate savaitgalį netikėtai nutraukė „Riteriai“ (1:1), tačiau „Žalgiris“ ir toliau žengia pirmoje A lygos pozicijoje. Tiesa, kova dėl aukso vyksta labai atkakliai – „Sūduva“ turi vos dviem taškais mažiau ir du mačus atsargoje.

Šio vakaro varžovas Klaipėdos „Atlantas“ vilčių pakovoti dėl vietos pajėgiausiųjų ketverte praktiškai neturi. Su 22 taškais uostamiesčio ekipa rikiuojasi šeštoje pozicijoje ir septyniais taškais atsilieka nuo „Panevėžio“.

Klaipėdiečiai pralaimėjo dvi pastarąsias Lietuvos čempionato rungtynes, kai nusileido Marijampolės „Sūduvai“ (0:4) ir „Kauno Žalgiriui“ (0:1).

Tarpusavio susitikimų istorija šiame sezone „Atlantui“ taip pat nieko gero nežada. „Žalgiris“ laimėjo visas ketverias rungtynes – tris A lygoje bei susitikimą LFF taurės turnyre.

„Manau, kad turime išlaikyti įprastą žaidimo stilių, tačiau privalome būti dar aštresni puolime ir geriau išnaudoti progas. Tikrai neplanavome barstyti taškų savaitgalį, tačiau taip nutiko. Dabar privalome iškovoti pergalę ir sugrįžti į pergalių kelią. Kova dėl titulo labai karšta, o kiekvienas taškas – itin brangus“, – prieš susitikimą kalbėjo Higoris Vidalis.

Šis brazilas rungtynėse su „Riteriais“ buvo viena pastebimiausių figūrų „Žalgirio“ gretose bei atliko rezultatyvų perdavimą Tomislavui Kišui.

„Jaučiuosi vis geriau. Ypač malonu buvo sugrįžti į sau įprastą dešimtojo numerio poziciją. Sportinė forma gerėja, bet žinau, kad komandai galiu duoti dar daugiau. Esame tokioje sezono stadijoje, kad privalome laimėti prieš visus varžovus. Šios rungtynės – ne išimtis, nors ir gerbiame „Atlantą“, – tikino H. Vidalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.