Mažojo futbolo pirmenybių nugalėtojais tapo Marijampolės klubas

Spalio 13 dieną, sekmadienį, Marijampolės sporto centro „Sūduva“ stadione finišavo Marijampolės apskrities futbolo federacijos (MAFF) 7x7 mažojo futbolo pirmenybės, kuriose triumfavo Marijampolės „Švyturio“ klubo futbolininkai.

  Marijampolės klubas laimėjo 7 susitikimus iš 8.<br> organizatorių nuotr.
  Marijampolės klubas laimėjo 7 susitikimus iš 8.<br> organizatorių nuotr.
  Marijampolės klubas laimėjo 7 susitikimus iš 8.<br> organizatorių nuotr.
  Marijampolės klubas laimėjo 7 susitikimus iš 8.<br> organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-10-16 14:44

Per tris turus, vykusius Kybartuose, Kazlų Rūdoje ir Marijampolėje, savo pajėgumą įrodė „Švyturio“ klubo futbolininkai, kurių gretose spindėjo Darius Isoda. Marijampolės klubas laimėjo 7 susitikimus iš 8.

Sidabro medaliais pirmenybėse džiaugėsi legendinis Kybartų „Sveikatos“ klubas, kuris po dviejų turų savo sąskaitoje turėjo tik 1 tašką, bet finaliniame turnyre sugebėjo įveikti savo artimiausius persekiotojus ir surinko 10 taškų.

Tiek pat taškų, kaip ir kybartiečiai, surinko dar dvi komandos – jaunoji FK „Pilviškiai“ ekipa ir Marijampolės FK „Eurostandartas“. Šios dvi komandos dėl prastesnio tarpusavio rungtynių rezultato, turėjo turnyre tenkintis trečiają ir ketvirtają pozicijomis.

Prasčiausiai pirmenybėse sekėsi „Marijampolė City“ komandai, kuri po pirmųjų 2 turų rikiavosi trečioje pozicijoje, bet lemiamame ture surinko vos vieną ir galutinėje rikiuotėje nukrito į penktąją poziciją.

Turnyro rezultatyviauso žaidėjo prizas atiteko nugalėtojų ekipos nariui – Dariui Isodai. Geriausiu vartų sargu pripažintas Kybartų „Sveikatos“ futbolininkas – Marius Mikelkevičius, geriausiu gynėju – Tomas Krunkaitis („Eurostandartas), puolėju – Artūras Pečiulis („Pilviškiai“).

Turnyro prizininkus ir dalyvius apdovanojo MAFF atsakingasis sekretorius Gytis Urba.

Lapkričio mėnesio pradžioje MAFF pakvies mėgėjus registruotis 7x7 žiemos pirmenybėms bei futsalo pirmenybėms, kurios planuojamos organizuoti Kazlų Rūdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.