LFF vykdomasis komitetas pratęsė P. Malžinsko suspendavimą

Penktadienį posėdžiavęs Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomasis komitetas (VK) be kitų klausimų svarstė Vilniaus regiono futbolo sąjungos prašymą atstatyti šios Sąjungos prezidento Pauliaus Malžinsko dalyvavimą LFF vykdomojo komiteto veikloje. Posėdyje taip pat dalyvavo ir pats suspenduotasis VK narys P.Malžinskas.

 Paulius Malžinskas toliau lieka LFF suspenduotas.<br>lff.lt nuotr.
 Paulius Malžinskas toliau lieka LFF suspenduotas.<br>lff.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2019, 6:53 PM, atnaujinta Oct 25, 2019, 6:56 PM

VK nariai išklausė P.Malžinsko argumentus dėl jo gražinimo į vykdomąjį komitetą, taip pat turėjo klausimų dėl P.Malžinsko dirbtinai eskaluojamo konflikto tarp federacijos ir VRFS.

Pasak posėdžiui pirmininkavusio LFF prezidento Tomo Danilevičiaus, p.Malžinskas, būdamas VRFS prezidentu, dažnai LFF vykdomajame komitete reiškia savo asmeninę nuomonę, kuri nebūtinai sutampa su jo atstovaujamos Sąjungos nuomone.

Pasak LFF prezidento, dar keisčiau, kad VRFS bendruomenei toks jos vadovo elgesys tinka.

„Vieno asmens asmeniniai interesai negali tapti LFF konflikto su Sąjunga ašimi, p.Malžinskas turėtų ginti savo atstovaujamos bendruomenės interesus, o ne reikšti savo asmeninę nuomonę.

Rugpjūčio 20 d. dalyvaudami visuotiniame VRFS narių susirinkime išgirdome daugybę priekaištų federacijai, tačiau iš P.Malžinsko VK nariai niekada nebuvo tų priekaištų girdėję. Todėl kyla pagrįstos abejonės, ar p.Malžinskas tikrai tinkamai atstovauja savo bendruomenę“, – sakė LFF prezidentas.

VK nariai vieningai konstatavo, kad P.Malžinskas yra praradęs kitų VK narių pasitikėjimą, asmeninių interesų vedamas toliau dirbtinai eskaluoja konfliktą tarp federacijos ir VRFS ir balsavimo metu vieningai nusprendė pratęsti P.Malžinsko suspendavimą iki LFF eilinės konferencijos.

VK nariai ragina Vilniaus regiono futbolo sąjungą susitelkti ties svarbiausiu tikslu – futbolu ir kviečia diskusijai bei konstruktyviam darbui, sėsti prie stalo ir kalbėtis, o ne lieti emocijas socialiniuose tinkluose.

„Primenu, kad VRFS valdybos prašymu, VK posėdžiuose gali be balsavimo teisės dalyvauti kitas Sąjungos valdybos narys, kuris turi visą teisę gauti informaciją ir teikti pasiūlymus. Nuoširdžiai tikimės, kad futbolo interesai Vilniaus futbolo bendruomenei bus aukščiau vieno asmens interesų“, – palinkėjo LFF prezidentas T.Danilevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?