Su „Sūduva“ siejamas „Arsenal“ klubą pamokęs specialistas iš Baltarusijos

Marijampolės „Sūduva“ sezoną pradeda su naujo trenerio paieškomis po to, kai Vladimiras Čeburinas nusprendė nepratęsti sutarties su Lietuvos čempionais.

 A.Baga siejamas su Lietuvos čempionais.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
 A.Baga siejamas su Lietuvos čempionais.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2019, 3:27 PM, atnaujinta Dec 31, 2019, 4:07 PM

Baltarusijos žiniasklaida skelbia, kad su „Sūduva“ yra siejamas baltarusis Aliaksejus Baga. 38-erių specialistas nuo 2018 metų treniravo Barysavo BATE komandą, o iki tol klube devynerius metus ėjo asistento pareigas.

Baltarusis gali pasigirti ir turintis įspūdingą pergalę savo sąskaitoje su BATE klubu – 2018 metų pavasarį UEFA Europos lygoje 1:0 buvo įveikta Londono „Arsenal“ komanda.

Tiesa, pasibaigusiame Baltarusijos čempionate BATE užėmė antrąją vietą ir taip nutrūko šios komandos dominavimas šalies pirmenybėse. Čempionais šiais metais tapo Bresto „Dinamo“ futbolininkai.

Vis gi, vienos naujienos apie „Sūduvą“ Baltarusijos žiniasklaidoje jau nepasitvirtino. Kiek anksčiau buvo rašyta, kad V.Čeburinu domėjosi Minsko „Dinamo“ klubas, kurio sporto direktorius tuomet sakė, kad su specialistu susitarti nepavyko, o šis turėtų likti „Sūduvoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.