„Barcelona“ vidų purto skandalai: į žodžių karą įsivėlė ir L. Messi

„Barcelona“ komandos viduje įsisiūbavo aistros dėl sporto direktoriaus Erico Abidalio pasakytų žodžių. Į juos sureagavo ir didžiausia klubo žvaigždė Lionelis Messi.

Lionelis Messi buvo nusivylęs sporto direktoriaus pareiškimais.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Lionelis Messi buvo nusivylęs sporto direktoriaus pareiškimais.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-06 08:32, atnaujinta 2020-02-06 09:22

E.Abidalis viename iš interviu buvo pareiškęs, kad buvusio trenerio Ernesto Valverde atleidimui turėjo įtakos žaidėjai, kurie nebuvo patenkinti esama situaciją ir nebuvo atsidavę savo darbui. Sporto direktorius tuomet rekomendavo E.Valverde atleisti iš trenerio pareigų.

Vis gi, tokie pasisakymai neprasprūdo pro akis L.Messi ir šis socialiniame tinkle pažėrė kritikos.

„Nepatinka man kalbėti apie tokius dalykus, tačiau kiekvienas turi prisiimti atsakomybę ir atsakyti už savo veiksmus. Žaidėjai yra atsakingi už tai, kas vyksta aikštėje ir yra pirmieji, kuri mato blogą žaidimą. Tačiau klubo atsakingi asmenys, atsakingi už sportinę veiklą, taip pat turi prisiimti atsakomybę.

Galiausiai, jei jau kalbame apie žaidėjus, tai norėtųsi, kad būtų įvardintos pavardės, nes kitaip, tai tėra spekuliacija“, – rašė argentinietis.

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad E.Abidalis susitiks su „Barcelona“ prezidentu aptarti šios situacijos, o futbolininkai turėjo savo susirinkimą. Jie nutarė pritarti L.Messi išsakytai pozicijai.

„Barcelona“ Ispanijoje šiuo metu užima antrąją vietą ir 3 taškais atsilieka nuo pirmaujančio Madrido „Real“ klubo. Čempionų lygoje „Barcelona“ aštuntfinalyje susikaus su „Napoli“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.