PFA prezidentas A. Klimavičius viešėjo FIFPro būstinėje

Šią savaitę Nyderlanduose viešėjęs Profesionalių futbolininkų asociacijos (PFA) prezidentas Arūnas Klimavičius viešėjo FIFPro būstinėje.

 Arūnas Klimavičius viešėjo FIFPro būstinėje.<br> PFA nuotr.
 Arūnas Klimavičius viešėjo FIFPro būstinėje.<br> PFA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2020, 6:43 PM

Vizito metu asociacijos prezidentas pristatė PFA veiklą bei dalyvavo susitikime su įvairių šalių sporto teisininkais, kurie savo patirtimi dalijosi sporto teisės konferencijoje.

„Apsilankymas FIFPro būstinėje buvo vienas iš šių metų tikslų. Norint sėkmingai atstovauti profesionaliems futbolininkams, reikalinga ne tik stipri komanda Lietuvoje, bet ir pagalba iš pasaulinių organizacijų, kurios jau turi daugiametės patirties dirbant šioje srityje.

Susitikime su įvairių šalių sporto teisininkais, kalbėjome apie galimą tolimesnį bendradarbiavimą. Džiaugiuosi, kad ilgametę patirtį turintys sporto teisės atstovai ne tik buvo itin pozityviai nusiteikę kartu dėliojant ateities planus, tačiau ir teigiamai įvertino PFA įstatus bei valdymo struktūrą“, – sakė PFA prezidentas A. Klimavičius.

Tarptautinė profesionalių futbolininkų federacija, sutrumpintai vadinama FIFPro, yra profesinė sąjunga, atstovaujanti 65 tūkst. profesionalių futbolininkų visame pasaulyje.

FIFPro būstinė yra Hofdorpe, Nyderlanduose, ją sudaro 63 nacionalinės žaidėjų asociacijos.

PFA yra įsteigta siekiant suburti didžiausią Lietuvos profesionalių futbolininkų bendruomenę bei tinkamai atstovauti jos interesams ir, iškilus problemoms, suteikti kvalifikuotą pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.