Drąsa išseko: baltarusiai atšaukė jaunių ir jaunimo futbolo čempionatus

Pasaulio sportą paralyžiavusi koronaviruso infekcija, atrodo, įbaugino ir ypatingą drąsą demonstravusius Baltarusijos funkcionierius. Atšaukiami jaunių ir jaunimo futbolo čempionatai. Baltarusijos valdžios nurodymu iki pat šiol vyksta futbolo ir ledo ritulio čempionatai, kiti sporto renginiai.

 Drąsa išseko: baltarusiai atšaukė jaunių ir jaunimo futbolo čempionatus.<br> lrytas.lt montažas
 Drąsa išseko: baltarusiai atšaukė jaunių ir jaunimo futbolo čempionatus.<br> lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2020, 10:01 AM, atnaujinta Apr 3, 2020, 10:24 AM

Nors šalyje itin sparčiai plinta koronaviruso užkratas, baltarusiai likusiam pasauliui demonstruoja išskirtinę drąsą. Ją palaiko ir prezidentas Aleksandras Lukašenka, viešai išrėžęs, kad geriausia priemonė – pirtis, traktorius, sportas ir degtinė.

Panašu, kad drąsa jau ėmė sekti, nes iš visų regionų plaukia žinios apie perpildytas ligonines, masiškai sergančius medikus. Į viešumą iškilo žinia apie po Gomelyje surengtų Baltarusijos sportinės gimnastikos pirmenybių įvykusį COVID-19 protrūkį.

Baltarusijos futbolo federacija pranešė, kad atšaukia vaikų ir jaunimo futbolo pirmenybes. Nurodoma priežastis – Baltarusijos sporto ir turizmo ministerijos rekomendacija. Čempionatai stabdomi neribotam laikui.

Tiesa, prieš porą savaičių prasidėjęs Baltarusijos vyrų futbolo čempionatas tęsiasi – šiandien turi vykti dvejos rungtynės. Futbolo čempionatai dar neatšaukti Tadžikistane, Nikaragvoje ir Burundyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.