Į sekso skandalą įklimpęs K. Walkeris gali nebegauti pakvietimo į Anglijos rinktinę

Kvailas Anglijos rinktinės žaidėjo Kyle'o Walkerio poelgis gali užverti jam duris į nacionalinę komandą. Viešai likti namuose ir laikytis karantino raginęs „Manchester City“ žaidėjas su draugu kvietėsi sekso paslaugas teikiančias merginas ir su jomis praleido tris valandas.

Kyle'as Walkeris sukėlė didžiulį skandalą Anglijoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kyle'as Walkeris sukėlė didžiulį skandalą Anglijoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-07 22:29

Apie tai sužinojęs Anglijos rinktinės treneris ne juokais įpyko ir ketina nebekviesti žaidėjo tol, kol jis stovės prie komandos vairo, praneša „Daily Star“.

Vėliau pričiuptas 29 metų futbolininkas ėmė atgailauti ir išplatino atsiprašymą, tačiau dėl izoliacijos reikalavimų pažeidimų jis jau yra viešai pasmerktas. Didžiulę baudą veikiausiai skirs ir „Manchester City“ klubas.

„The Sun“ teigimu, sekso paslaugas teikiančios kompanijos „Escort Louise“ atstovai papasakojo, kad moterys taksi atvyko antradienį vakare. Pagal futbolininko iškvietimą vyko 21-erių Louise McNamara ir 24-erių brazilė. Jos lankėsi nuomojamuose apartamentuose Češyro rajone.

Du vyrai joms sumokėjo 2200 svarų už tris valandas ir pasikvietė į miegamuosius. Merginos paliko apartamentus apie 2 valandą nakties. K.McNamara papasakojo, kad studijuoja kriminologiją Mančesterio universitete.

„Dirbu su agentūra Mančesteryje, bet gavau žinutę iš savo boso, kad aukšto lygio klientas ieško nors nors klasiško“, – „The Sun“ sakė mergina.

K.Walkeris vilkėdamas Anglijos rinktines marškinėlius yra sužaidęs 48 rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.