Rusijos puolėjas užsitraukė nemalonę sprukdamas iš Ispanijos pas nepilnametę B. Jelcino anūkę

Griežtos karantino sąlygos visoje Europoje panašu, kad nevisus gali sustabdyti. Ypač, jei dar mylimasis vyksta pas savo mylimąją.

 Federos Smolovas spruko iš Ispanijos dėl mylimsios.<br> Lrytas.lt montažas
 Federos Smolovas spruko iš Ispanijos dėl mylimsios.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2020, 8:20 PM

Toks scenarijus susiklostė Rusijos futbolo rinktinės nariui Fedorui Smolovui. 30-metis sportininkas sugebėjo iš Ispanijos nusigauti iki Maskvos vardan gimtadienio vakarėlio su buvusio prezidento Boriso Jelcino nepilnamete anūke.

„The Gurdian“ išsiaiškino, kaip F.Smolovui pavyko nusigauti iki Maskvos, nes Rusija, kaip ir daugelis Europos šalių, riboja keliones oru. „Celta Vigo“ komandos narys pradžioje drausmingai laikėsi karantino Ispanijoje, tačiau vėliau nusprendė pakeisti savo planus.

Pasirodo, futbolininkas su privačiu lėktuvu nuskrido į Minską, o iš ten savo kelionės tikslą pasiekė automobiliu. Teoriškai F.Smolovo laukė karantinas Rusijoje, tačiau šis nuskubėjo pas savo mylimąją Mariją Jumaševą. Merginai 18 metų sukaks tik balandžio 14 dieną. Pora yra susižadėjusi nuo sausio.

Pats futbolininkas kalbėdamas su „Rio Novosti“ pareiškė, kad klubas davė leidimą jam išvykti.

„Noriu padėkoti klubui už supratingumą ir pabrėžiu, kad „Celta Vigo“ žino viską apie mano veiksmus. Esu dabar izoliuotas karantine, bendrauju nuolat su treneriais dėl privalomos treniruočių programos. Tikiuosi, kad bus situacija vertinama supratingai“, – teigė F.Smolovas.

Tiesa, Ispanijos žiniasklaidoje sklando kitokios versijos. „Marca“ teigimu rusas klubą paliko be leidimo. Teigiama, kad sugrįžus F.Smolovui jo laukia didžiulė nuobauda.

Ispanijos čempionatas, kaip ir dauguma Europoje, šiuo metu yra sustabdytas dėl siaučiančio COVID-19 viruso.

Pasak lygos prezidento, sezonas galėtų būti pratęstas ne anksčiau gegužės 28-osios, o pagal optimistinį scenarijų klubai treniruotis galėtų pradėti nuo balandžio 26 dienos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.