C. Ronaldo – vėl dėmesio centre: kritikos strėlės skrieja dėl šeimos šventės karantino metu

Portugalijos rinktinės ir Turino „Juventus“ žvaigždė Cristiano Ronaldo vėl atsidūrė apkalbų sūkuryje. Šį kartą ne iš gerosios pusės buvo aptarinėjimas į viešumą pasirodęs vaizdo įrašas.

Cristiano Ronaldo sukėlė pasipiktino bangą dėl gimtadienio šventės.<br>D.Umbraso nuotr.
Cristiano Ronaldo sukėlė pasipiktino bangą dėl gimtadienio šventės.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2020, 9:52 AM

Jame užfiksuotas 35-erių futbolininko brolio dukters Alicijos Aveiro 21-ojo gimtadienio akimirkos. C.Ronaldo šeimynai, panašu, kad karantinas nė motais ir gimtadienyje dalyvavo per 20 žmonių, kuriame nutrūko bučinių ir apsikabinimų.

Šventėje dalyvavo ir pats sportininkas su savo drauge Georgina Rodriguez.

Pats gimtadienis vyko mažame restoranėlyje „Cascatas e Gorassois“, kuris priklauso C.Ronaldo šeimynai ir šiuo metu oficialiai yra uždarytas.

Pačioje Portugalijoje įvestas griežtas karantinas, o nepaprastoji padėtis pratęsta iki birželio mėnesio. Šalyje užsikrėtusiųjų skaičius perkopė 21 tūkstantį, tad tokia C.Ronaldo ir jo šeimos šventė sulaukė kritikos lavinos.

Tiesa, veiksmas vyko futbolininko gimtojo Madeiros saloje, kuri yra gerokai nutolusi nuo žemyninės Europos dalies.

Tačiau tai jau ne pirmasis skandalas, į kurį įsivelia C.Ronaldo karantino laikotarpiu.

Jo mergina G.Rodriguez buvo kritikuojam dėl savo elgesio Italijoje, kuomet pora dar nebuvo pasiekusi Madeiros salos. Ji buvo užfiksuota su pirkiniais išeinanti iš iš vienos prabangių drabužių parduotuvės, nors pastaroji apskritai tuo metu turėjo būti uždaryta.

Buvęs klubo „Juventus“ klubo prezidentas Giovani Cobolli Gigi „Punto Nuovo“ radijo stoties laidoje aršiai kritikavo futbolininką ir jam padaryta išimtį vieninteliam palikti komandą.

„Jis sakė, kad į Madeirą vyko dėl savo mamos, bet dabar atrodo, kad nulėkė ten tik tam, kad galėtų fotografuotis prie baseino. Jam padarius išimtį palikti Turiną susidarė nejauki padėtis, nes kiti žaidėjai irgi norėjo išvykti. Tačiau visi turėjo likti karantine ir taip neturėjo būti“, – kalbėjo G.Cobolli Gigi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.