Išpuolis prieš futbolininką Prancūzijoje: žaidėjas sumuštas, jo automobilis – padegtas

Ronael Pierre'as-Gabrielis savo pirmąsias dienas Bresto mieste, Prancūzijoje, prisimins ne pačios geriausios nuotaikos. Pranešama, kad šis 22-ejų metų futbolininkas buvo užpultas viduryje gatvės, negana to, vandalai padegė ir jo automobilį.

22-ejų metų futbolininkas buvo užpultas viduryje gatvės, negana to, vandalai padegė ir jo automobilį.<br>Stopkadras ir Twitter nuotr.
22-ejų metų futbolininkas buvo užpultas viduryje gatvės, negana to, vandalai padegė ir jo automobilį.<br>Stopkadras ir Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2020, 12:40 PM

Šią žinią patvirtino ir žaidėjo atstovaujamas klubas „Stade Brestois 29“.

„Gatvėje, esančioje Bresto mieste, R.Pierre'as-Gabriellis buvo užpultas ir patyrė kūno sužalojimus. Taip pat buvo padegtas ir visiškai sunaikintas jo automobilis“, – pranešime teigė komandos atstovai.

Ekipos vadovybė taip pat išreiškė palaikymą futbolininkui ir vylėsi, kad policijai pavyks surasti ir nubausti nusikaltėlius.

Paryžiuje gimęs futbolininkas į „Stade Brestois 29“ komandą atvyko nuomos pagrindais. Prieš tai jam teko rungtyniauti „Mainz“, „Monaco“ bei „Saint-Étienne“ klubuose.

Šį sezoną „Stade Brestois 29“ Prancūzijos pirmenybėse liko 14-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.