38-erių Z. Ibrahimovičius ir toliau rungtyniaus „Milan“ klube

Panašu, kad šio sezono viduryje prie „Milan“ ekipos prisijungęs Zlatanas Ibrahimovičius ir toliau savo charizma puoš „Serie A“ čempionatą.

Pasak žurnalisto Vito Angeles, 38-erių švedas pratęs sutartį su šiuo metu šeštoje vietoje Italijos futbolo čempionate esančiu „Milan“ klubu.<br>SI/Scanpix nuotr.
Pasak žurnalisto Vito Angeles, 38-erių švedas pratęs sutartį su šiuo metu šeštoje vietoje Italijos futbolo čempionate esančiu „Milan“ klubu.<br>SI/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-26 14:25

Pasak žurnalisto Vito Angeles, 38-erių švedas vieneriems metams pratęs sutartį su šiuo metu šeštoje vietoje Italijos futbolo čempionate esančiu „Milan“ klubu.

Teigiama, kad komandos vadovybė įgyvendino itin futbolininkui svarbią sąlygą – išsaugojo ekipos trenerį Stefano Piolį.

Sunkiai sezoną pradėjęs „Milan“ klubas su Z.Ibrahimovičiaus atvykimu stabilizavo savo žaidimą ir šiuo metu stengiasi kautis dėl vietos ateinančių metų Europos turnyruose.

„Serie A“ pirmenybėse per 16 sužaistų susitikimų veteranas įmušė septynis įvarčius bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?