Willianas atsisveikina su „Chelsea“ – dedikavo laišką gerbėjams

Panašu, kad Willianas kels sparnus iš Londono „Chelsea“ ekipos. Po šeštadienį Franko Lampardo treniruojamos komandos pralaimėtų rungtynių UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje, brazilas savo socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino Londono klubo fanams skirtu atsisveikinimo laišku.

Brazilas jautriai atsisveikino su Londono klubo gerbėjais.<br>Scanpix nuotr.
Brazilas jautriai atsisveikino su Londono klubo gerbėjais.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2020, 4:41 PM, atnaujinta Aug 9, 2020, 4:44 PM

„Praėjo septyneri nuostabūs metai, kai 2013-ųjų rugpjūtį priėmiau sprendimą prisijungti prie „Chelsea“ ekipos. Šią akimirką galiu pasakyti, kad tai buvo vienas geriausių sprendimų. Čia turėjau gerų ir blogų mementų, teko iškovoti ir titulų.

Be iškovotų trofėjų, labai daug sužinojau apie save. Tapau geresniu žaidėju ir žmogumi. Su kiekviena treniruote, kiekvienomis rungtynėmis ir kiekviena minute, praleista rūbinėje, aš visada mokiausi.

Esu labai dėkingas „Chelsea“ gerbėjams už palaikymą, kurio sulaukdavau „Stamford Bridge“ stadione. Teko sulaukti ir kritikos, tai yra normalu, tačiau visą tai mane paskatino atiduoti visą save treniruočių metu bei rungtynių metu, tai leido man nuolat tobulėti iki paskutinės minutės su „Chelsea“ marškinėliais!

Atėjo laikas judėti toliau. Aš tikrai pasiilgsiu komandos draugų, visų klubo darbuotojų, kurie rūpinosi manimi, lyg sūnumi taip pat pasiilgsiu visų gerbėjų. Palieku klubą aukštai iškėlęs galvą ir puikiai žinodamas, kad viską, ką padariau geriausia, dariau su „Chelsea“ marškinėliais!

Nuoširdžiai dėkoju ir tegul laimina Jus Dievas“, – savo socialiniame tinkle rašė 31-erių brazilas.

Su Londono ekipa jis sužaidė 234 rungtynes, per kurias įmušė 37 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.